+ / -

>

På plus-sidan:

- Det är mindre är 9 skoldagar kvar i skolan (!!) och då har jag inte äns räknat med alla randiga dagar vi säkert också kommer att bli lediga. Totalt är det 23 dagar kvar till sommarlovet. Helt sjukt ju!!!

- Imorgon är jag ledig och tänker ta lång sovmorgon. Ingen förklaring nödvändig här va?

- Mamma har köpt jordgubbar, vattenmelon och annat gott. Nu kan jag göra riktig drömfrukost imorgon. Heheh

- I helgen åker jag till landet och ska bara ta det lugnt i solen, läsa böcker, äta grillat och kanske ta årets första dopp?

- Jag har fått mitt övningskörningstillstånd idag och kan äntligen börja övningsköra!! Är så taggad!

På minus-sidan:

- Min kamera har gått sönder och är nu inne på lagning/undersökning. Där kommer den vara i typ två månader, vilket betyder att jag inte kommer kunna fota alla roliga saker som händer och det suger så mycket. Typ halva sommaren som jag inte kommer kunna fota under.. 

- Jag har inga pengar och behöver ha pengar för att göra massa roliga sakeeeer

- Jag missar de sista dagarna i skolan p.g.a. sommarjobb. Samtidigt så slutar jag ju sommarjobba en vecka tidigare än planerat, vilket i och för sig är ganska najs.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

torablogg,
härligt.. men vad synd det med kameran<3
torahansson.blogg.se
szalai.fotografi,
Tråkigt det där med kameran, jag borde också lämna in min snart.. kanske. Det händer något skumt om jag höjer ISOn över huvud taget, syns konstigheter redan vid ISO 200 bara. Men jag vill verkligen inte lämna in kameran innan sommaren, hemskt att vara utan den!
szalai.blogg.se