1 Juni genom åren

Tänka sig att det redan är 1 juni och därmed sommar. Känns helst sjukt men åh så efterlängtat. Om 10 dagar går jag ut tvåan, om 19 dagar åker jag till USA och om 24 dagar fyller jag 18. Behöver jag ens nämna att jag älskar denna månad?

Nåja, hår kommer en liten throwback tillbaka till 1 Juni de senaste 4 åren

2014 - den första juni 2014 fick jag ett ryck och möblerade om rummet till ett mycket mera somrigt sätt. Sängen mot fönstret med utsikt mot det gröna. Kanske dags med en favorit i repris? Satt även ute på balkongen och bloggade under kvällen.

2013 - Prick på dagen så var jag hemma hos Viola och åt kladdkaka, men det hade jag tyvärr inga bilder på. Istället har ni här en glass som fick representera att vi fikade i princip varje dag på alla lektioner, det var ju dags för mig att sluta nian och vi hade inget annat att göra. Några dagar senare hade jag bal och såg ut som på bilden.

2012 - Det var riktigt regnigt och ruggigt väder. Jag var inne i stan med några kompisar och på eftermiddagen gömde jag mig för regnet inomhus med varmchoklad och kakor.

2011 - Här hade jag inte bloggat om vad jag gjorde under dagen men jag hittade en naturbild som jag minns jag var supernöjd med samt en bild tagen några dagar tidigare på mig själv. Där var man allt bra liten.

Och här tog det stopp, jag började nämligen blogga Juli 2010 och har dessvärre inga bilder från Juni.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

hannaw
hannaw,
Hej! Just nu har jag precis startat upp en veckans blogg i min blogg. Är du sugen på att anmäla dig är det bara att titta in, kram 😊
nouw.com/hannaw
elainelilje,
Vilket härligt inlägg! alltid lika kul att gå tillbaka i tiden 😊
capricore.blogg.se