150910

Jag älskar verkligen mocka-trenden som pågår just nu. Tycker det är så fint material verkligen. Har redan en mockaväska + skor men skulle inte tacka nej till en härlig kjol och jacka.

Mitt beroende för avokadomackor har börjat bytas ut mot knäckebröd med jordnötssmör och bananskivor. Så himla gott, ni måste testa!!

Jag längtar verkligen tills köket är klart så att jag kan laga mat på riktigt igen och kunna bjuda hem kompisar på middagar.

Jag har haft ytterst få finnar genom livet, men när jag väl får dem så kommer det alltid på helt felt ställen. Typ rätt på nästippen eller mitt i pannan, haha

Jag har alltid varit en person som föredrar att sms:a framför att ringa men nu på senaste tiden tycker jag faktiskt att det är ganska najs att prata i telefon. Det blir en liten trevlig pratstund och oftast spårar man iväg och börjar prata om annat roligt än det man egentligen ringde för.

Något jag önskar jag var bättre på är att mingla. Eller inte mingla, men ni vet när man träffar en person i skolkorridoren eller på stan som man känner men endast hinner utbyta några ord med för att man sedan ska vidare. Då vill jag hellre snacka längre och liksom djupdyka in i samtalet, jag är dålig på att bara föra korta konversationer.

Jag uppskattar verkligen folk som tar initiativ till saker och ting. Försöker att göra det själv också för jag vet att jag personligen tycker att sådana människor är roliga att umgås med.

Just nu är mitt liv jättestressigt. Det känns som att jag knappt hänger med. Jag har så mycket att göra med kåren, skolan, körkort, jobb, jobbsökningar osv. Hinner knappt med att umgås..

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

frida354
,
Åhh jag är helt beroende av jordnötssmör numera! Bästa kombinationerna enligt mig är med äppelklyftor samt lite kanel och fryst banan med kanel! Du borde testa det! Jag har än så länge inte testat det på knäckebröd, bara riskakor men ska nog prova det! Tack för tipset! Och en dagligen väl läsvärd blogg!
EbbaVedenvik
EbbaVedenvik,
gillar verkligen din blogg, skulle vara jätte kul om du kollade in min blogg
nouw.com/ebbavedenvik