18 februari

Hej på er! Onsdag idag, vilket är min favorit veckodag i veckan (efter fredag såklart), så idag jag är nöjd och glad. Fick dessutom en lång sovmorgon vilket var skönt som vanligt. Jag har endast två lektioner innan lunch idag för sedan ska vi nämligen åka mot Älvsjö för att gå på UF-mässan. Jag ska ju starta upp ett UF-företag i trean och nu ska vi alltså dit och kolla på årets företag och förhoppningsvis få lite inspiration. Jag har noll ideér om vad jag ska göra, så det kan ju verkligen behövas. Annars är jag faktiskt riktigt taggad på att få se alla företag (och alltid skönt att slippa tråkiga lektioner dessutom) och såklart kul att träffa vänner från andra skolor.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

johanna.kohler,
Lycka till, det kommer nog gå jättebra. Allt går om man vill!
fames.se/koehler
sofie,
Åh vad roligt, jag driver ett UF-företag som fotograf just nu. Gör något som du tycker är roligt så blir det inte lika jobbigt, för det är sjukt mycket jobb med ett UF! :)
www.sofiewiberg.blogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Ja, precis, det underlättar ju verkligen om det är roligt. Tack för tipset! :)
nouw.com/amandavalfridsson
amandaspaak
,
Det behöver inte alls va så komplicerat. Jag driver t.ex. ett UF där vi bakar o säljer på olika marknader o mässor. Enkelt o säkert kort som ändå är kul då man kan satsa mer på gulliga förpackningar m.m. Vi driver döretag nu i tvåan men ja kan säga att du har nåt att se fram emot! Väldigt kul med nåt praktiskt.