2014 årresumé Januari - April

Januari

Jag började med att fira in året nere på Smögen, när jag kom hem njöt jag av frukostar i sängen och shoppade lite innan skolan drog igång igen. Var otroligt otaggad men länge han jag inte gå innan vi satte oss på ett plan ner till Spanien. Åkte nämligen på ett utbyte med skolan till Spanien i en vecka. Bortsett från att det var lite skumt att bo hos en helt främmande familj så hade jag det så himla bra. Vi gjorde så mycket roligt och lärde känna så många nya bra människor. Vi besökte bland annat barcelona, åt spansk mat, shoppade, satt och solade i t-shirt, besökte Sitges, spelade bowling och lasertag, spelade volleyboll på stranden och hade massa roliga kvällar. Under Januari spräckte jag även min skärm på min gamla iphone så då köpte jag äntligen en ny, stod också på öppet hus, åkte pulka (haha bästa), spelade inomhus SM och umgicks mycket med tjejerna i klassen.


Februari

Den första februari gick jag, Olivia, Agnes och Viola på Veronica Maggios konsert och den var ju så himla bra. De kommande dagarna pluggade jag en massa, åt goda frukostar när jag kunde, njöt av randiga dagar, klippte mig, återupptog tumblr, lyssnade massor på olika poddar, firade min broder och var sjuk en del. I februari gjorde jag även en nystart och bytte bloggportal hit till Nouw (dåvarande nattstad). Tränade även en hel del fotboll i iskallt väder och spelade en fotbollscup en helg i Borlänge som faktiskt var riktigt roligt. Tillslut blev det äntligen sportlov och jag åkte till Andorra tillsammans med Ida, Agnes och Olivia + familjer. De första dagarna bjöd på bra skidåkning, bra väder, massa skratt och spelade massa pingis och biljard.


Mars

I början av mars var jag fortfarande kvar i Andorra och de sista dagarna fick vi lite sämre väder men fortsatte att ha lika roligt. Till sist var vi tvungna att sätta oss på planet hem och det var back to reality igen. Veckan i Andorra var verkligen så så så bra och skidområdet lika så. Resten av månaden hade vi extremt mycket i skolan och jag pluggade typ hela tiden, åt god middag på Shanti, var allmänt pepp och tagg på våren och hade massa vårkänslor, njöt i solen, satte in massa blommor i huset, köpte nya converse och fick hem en bikini, promenerade, tränade fotboll, pajjade mitt objektiv och köpte ett nytt, åt årets första glass, köpte jordgubbar på en lunchrast med några fina i klassen som vi åt i solen och i slutet av månaden åkte vi en weekend till Sälen för årets sista skidåkning. Skrev även ett långt inlägg angående en kommentar som sagt hur dåligt det var att äta pasta, fick en hel del respons på det inlägget, skönt att inte alla människor har fastnat för mycket i hälsotänket. HÄR hittar ni det inlägget.


April

I början av april var jag otroligt stressad och visste inte hur jag skulle få ihop allt med skolan, men tack och lov kom ett efterlängtat påsklov till slut. Då kunde jag ta det lugnt, vila upp mig och umgås med vänner. Jag åt bland annat god glass, åt middag på texas med vänner, firade Natalie, åt skaldjursplattå, läste böcker i solen, shoppade vårkläder, åt första middagen ute, tränade fotboll i bara shorts och hade en mysig vårdag inne i den rosablommande kungsträdgården med Alva. Under denna månaden kom även spanjorerna hit till oss och bodde hos oss en vecka. Även denna vecka var väldigt rolig, vi umgicks mycket hemma hos olika folk i gruppen, åt brunch, var inne i stan, hade picknick i rålis, hade mysiga filmkvällar och även en del roliga utekvällar.

Gillar

Kommentarer

claratime
claratime,
kul att läsa!:)
nouw.com/claratime