2014 lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag gjorde MASSOR saker som jag aldrig gjort förut, stora som små. För att nämna några så besökte jag nya platser, åkte utomlands själv med kompisar, åt på massa nya ställen, lärde känna nya människor, testade massa nya saker, var på ett utbyte och bodde hos en spansk familj samt hade en spanjorska som bodde hemma hos oss. Och mycket, mycket mer.

Hur har ditt 2014 varit?

Alltså jag har haft ett så bra år!! Sommaren var så himla bra, höstterminen nu har varit rolig i princip varje dag (- allt plugg) och vinter/våren var också så härlig! Har upplevt så mycket, kommit närmre massa människor och verkligen utvecklats som person. Självklart har jag haft jävligt många dagar då jag bara vill skita i allt och jag har varit ledsen över vissa saker och på grund av vissa personer, men allt det bra väger verkligen upp dessa stunder.


Höll du några av dina nyårslöften?
*går tillbaka till arkivet och kollar mina gamla nyårslöften* verkar inte ha haft några nyårslöften förutom att njuta av de bra stunderna och det tycker jag nog att jag har gjort. Har dock haft väldigt tydliga motton detta året (visserligen delvis på skämt, men ändå): "sova kan man göra i graven", vilket jag sa typ varenda dag på sommarlovet, speciellt när jag sommarjobbade men inte ville missa alla sommarkvällar och "yolo", kan låta töntigt men nu på senaste tiden har jag verkligen kört på det och gjort massa vågade saker. De flesta har väl misslyckats (haha) men jag har i alla fall vågat göra saker jag inte skulle vågat förut och jag bryr mig mindre och mindre om vad som händer om det går fel.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej

Dog någon som stod dig nära? Nej

Blev du kär i år? Nope

Vilka länder besökte du?
Spanien (Castelledefels/ Barcelona), Andorra, Spanien (Stiges) och Tyskland (Berlin)


Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
Är ganska nöjd med hur jag har det just nu faktiskt, men lite kärlek och en pojkvän skulle ju liksom inte sitta fel.


Vilket/vilka datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
Är så dålig på specifika datum, men alla dagar under alla resor,t.ex. de spårade kvällarna under båda spanienresorna, hahahah, när jag och Olivia hade picknick i rålis och försökte förgäves hitta en toalett och blev samtidigt jagade av en full gubbe, hahaha. Alla andra mysiga sommardagar, Sveriges nationaldag, gothia, landet,m.m.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Under hösten har jag varit ordentligt sjuk typ 4 gånger. Hade nästan 40 graders feber och mådde skit… Innan sommarlovet skadade jag foten under en fotbollsmatch, annars har jag nog klarat mig från skador.

Bästa köpet/köpen?
SPANIENRESAN!!

Vad spenderade du mest pengar på?
Spanien och MAT.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja massor av saker har fått mig att må bra, de personer jag har runt omkring mig kan få mig så himla glad.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013?
Happy, trumpets, World clap, STOLEN DANCE, SOUR PATCH KIDS (<33), Bailando, Mi mi mi, Cheerleader, Runaway (U&I)

Vad önskar du att du gjort mer?

Fyllt så många dagar som möjligt med ännu fler roliga saker


Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag började med att gå upp typ klockan 7 för att sedan jobba från klockan 8-15. På kvällen kom släkten över på middag och efter det åkte jag till Agnes där jag blev överraskad av fina vänner

Hur skulle du beskriva din stil i år?
Ehm svart. Typ. Nejmen i somras och våras hade jag nästan aldrig svarta kläder på mig, då var det mer blusar och jeans, klänningar och kjolar, men nu under hösten har det blivit att jag klär mig mer i basic, neutrala kläder. Älskar dock att ha kjolar och klänningar, bästa plaggen.

De bästa nya människorna du träffade?

Träffade massa nya och härliga personer, men det bästa är nog ändå att jag har kommit så mycket närmre en massa personer, t.ex. Alva, tjejerna i klassen och även tjejgänget

Planer för 2015?
I korta drag: gå sista terminen i tvåan, åka skidor på sportlovet, åka till usa i tre veckor, vara på landet, umgås med vänner, åka till Sitges med tjejgänget igen, börja sista året på gymnaiset (!!) och en eventuell weekend till London med Alva och Julia.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Fortsätt göra spontana saker och fortsätta våga mer.

Gillar

Kommentarer