2014 Resumé September - December

September

September 2014 var en ganska speciell och annorlunda månad på vissa punkter. Jag var allmänt ganska duktig på att ta tag i saker och ting och jag tränade en massa, både löpning och styrka, men tog under denna månaden ett uppehåll från fotbollen. Ett tufft beslut som jag länge hade funderat över. Jag fotade bilder på Olivia, vi köpte en juicecentrifug och jag gjorde massa goda juicer, spenderade många timmar i sängen, promenerade i stan, tog en massa promenader i flera timmar i skogen med bra poddar i öronen, åt höstig middag hemma hos Tora, gick klädd i kjol, tände massa ljus på rummet, bakade mycket gott, åt middag med Alva, var på spa, tappade min mobil i toaletten (....) och gick på blackans inspark. Var himla glad under denna period på grund av olika anledningar, men idag får jag bara panik på hur naiv jag var.


Oktober

Oktober var en riktig matmånad och jag spenderade så mycket pengar på just mat. Jag hade en massa goda och mysiga middagar med vänner, både hemma och ute på olika ställen, fikade massor, åt kanelbullar på kanelbullens dag, inledde höstlovet med en stor brunch och var inne i en riktig juiceperiod. I början av oktober var jag sjuk och var borta från skolan, vänner och träning, något som jag verkligen inte gillade. Hade sån träningsabstinens och ville ut och göra massa saker, men istället var jag fast i sängen. Hela oktober hade jag i princip sömnbrist då jag låg uppe till sent på nätterna och gjorde massa andra saker som jag då tyckte var mycket viktigare och framförallt roligare. Haha, gud hela den perioden var så himla random och ovärd egentligen. Jag gick även på landskamp, pluggade, klippte mig, mötte några andra bloggare på en fika och möblerade om rummet. Tillslut kom ett efterlängtat höstlovt och jag hade verkligen fullt upp hela tiden, allt från halloweenfest och 18års-fest till bowling, lunchträffar, läkarbesök, häng med massa vänner och promenader inne i stan.


November

I november tog höstlovet slut och jag var inte direkt taggad på skolan och allt plugg som väntade. För dessa veckorna var det verkligen sjukt mycket plugg och jag hann inte med mycket mer än pluggning och att träffa vänner. Jag pluggfikade, åt frukost på xoko, åt middag på the public, hade en del lediga dagar, satte upp bilder på väggen, lyssnade på musik i princip hela tiden, sov hos Olivia och lagade churros, sprang tunnelloppet, stod på gymnasiemässan, gick på födelsedagsfester för 17 och 18 åringar, var barnvakt för första gången, blev sjuk IGEN och hade nästan 40 graders feber och mådde piss, shoppade lite nya kläder och var på födelsedagsmiddag för Alva. Även första snön kom, jag satte upp lite ljusslingor i rummet, längtade massor till julen och firade första advent.


December

Äntligen kom julmånaden och allt vad det innebar. Jag kämpade på med sista grejerna i skolan, vi var med på en rättegång, hade studiebesök på olika företag, lunchade på vapiano och jag tittade på curare och ångrade mig att jag inte var med, en rolig period i skolan och jag hade väldigt kul under dagarna. Var på middag hos Mikaela, gick på bio, julshoppade med Julia, fikade med Alva, bakade massa julgodis och annat gott, åt goda frukostar, blev sjuk ännu en gång (vad är problemet med mitt immunförsvar??), handlade julgran och blev glad över att snön ännu en gång kom tillbaka. Tillslut fick vi ett efterlängtat jullov och på lovet förberedde jag mig inför julen, firade julafton, umgicks mycket släkten, träffade vänner, åt supergod indisk mat, gick vinterpromenader och tog det lugnt. Jag avslutade året med att fira nyårsafton med en supergod middag hemma hos Agnes med Ida, Tora och Olivia innan vi begav oss vidare och firade in det nya året med en massa annat folk.

2014 har varit bland de bättre åren i mitt liv, självklart har jag haft svackor och sämre perioder, men vem har inte det? Ser man på det stora hela så har det hänt en massa roliga och utvecklande saker, så tack 2014 för detta underbar år, jag är så redo inför 2015 och vad som komma skall!

Läs de andra delarna här: DEL 1 & DEL 2

Gillar

Kommentarer

ellen_johanssons
ellen_johanssons,
Nu ligger intervjun med dig uppe på min blogg ifall du vill se resultatet. Kram! 😘
nouw.com/ellen_johanssons
ebbsan
ebbsan,
Alla dina collage är så himla fina!
nouw.com/ebbsan
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Åh tack va gulligt av dig!
nouw.com/amandavalfridsson
tovvsan,
Såå fina bilder du tagit!
www.tovvsan.blogspot.se/
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Tack så mycket snälla du! :D
nouw.com/amandavalfridsson
anton,
sv: tack så jättemycket, så roligt att höra! :D längesen jag var inne på din blogg nu men fina bilder som vanligt!!
antonsfoto.webblogg.se
amandavalfridsson
amandavalfridsson,
Haha, tack Anton! :)
nouw.com/amandavalfridsson
linnea.bocke,
Du fotar så otroligt fina bilder!!
linneabocke.webblogg.se