2015.05.25

Hej hörrni! Idag har jag haft fullt upp med fotbollsspelande hela dagen och nu ligger jag äntligen i min säng, helt mör, öm och trött i hela kroppen. Anledningen? Jo idag har nämligen fotbollsturneringen Coda del Blackan ägt rum på skolan och min klass ställde självklart upp med ett lag. Det var riktigt roligt men tyvärr slutade det inte med vinst. Tur att vi har ännu ett år till på oss! Helt sjukt att jag börjar trean om bara tre månader, känns som jag började ettan igår?? Hjälp va fort tiden går!! Samtidigt längtar jag som bara den till trean och allt som kommer att hända då. Innan dess tänker jag dock njuta för fullt av ett förhoppningsvis helt fantastiskt sommarlov. Tänker verkligen ta till vara på detta lov fullt ut, har nog aldrig längtat så här mycket efter ett lov som nu.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

isbjornshjarta,
Alltså wow vilken vacker bild! Synd att ni inte vann tuneringen, men det viktigaste är ju ändå att ha roligt! 😊 (Såvida man inte trodde att man skulle vinna. Då är det viktigaste att vinna haha #hejtävlingsmänniska)
isbjornshjarta.blogg.se
ellenfelixson
ellenfelixson,
Tiden går så sjukt fort, börjar själv gymnasiet till hösten och känns som att jag precis gått ut 7an ungefär. Menmen, kan ju vara skönt det med 😊
nouw.com/ellenfelixson