4 saker jag kommit underfund med

​Något jag har upptäck eller snarare insett på senaste tid är att jag har svårt att sitta still. Då menar jag inte att jag alltid måste röra på hela kroppen, utan snarare att jag alltid pillar på något. Allt ifrån att riva i gräset när jag är utomhus, trumma på benen, pilla med gaffeln i maten jag inte ätit upp osv. Alltså alltid, alltid sitter jag och gör något med händerna, precis som ett litet barn, haha.. Så konstigt och irriterande. Brukar sägs att jag har ticks eller abstinens och alltid måste pilla med någonting. 

När jag, Alva och Julia var på landet satt vi en kväll och pratade om vår barndom och kom fram till väldigt intressanta saker. Jag insåg att min barndom har format mig extremt mycket till den jag är i dag och de personlighets drag jag har idag. Exempelvis mindes jag händelser som utan tvivel har lett till ett lägre självförtroende idag. 

Jag gillar inte att prata i telefon när andra runt omkring lyssnar. Tycker på något sätt att ett telefonsamtal känns privat mellan mig och den andra personen och att andra då ska höra halva samtalet känns bara jättefel och konstigt. Undviker därför att svara i telefon när jag sitter på tunnelbanan, i bilen, är med andra människor osv. 

På bilden ovan skymtar ni mitt naturliga hår. Nu när jag varit på landet och badat varje dag samt vilat håret från härfön och plattång har det fått tillbaka sina naturliga lockar igen. Det är ganska kaosigt, men jag gillar det. Håret får mer karaktär än när det bara ligger platt. Önskar det kunde vara lika lockigt året runt inte någon slags halvlockigt/ ostyrigt vågigt som jag annars har. 


  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Du är verkligen så fin i håret på bilden!:)
nouw.com/corneliakarlsson
LKA
LKA,
jättefint naturligt hår! 😃
nouw.com/lka