4 things

​- När jag har gått för länge utan att äta blir jag inte bara jättehungrig utan jag får JÄTTEont i magen. Det kan gå bara 4 timmar utan jag äter och så kommer magontet direkt. Och då menar jag verkligen inte lite magont utan jag får jättejätteont. Därför försöker jag alltid äta var 3:de timme.

- Med tanke på punkten ovan har jag blivit otroligt nojig när det kommer till mat. Är jag inte hemma och ska vara borta hela dagen så trycker jag i mig så mycket mat som möjligt. Äter mig alltid proppmätt för att skydda mig själv från att hungra ihjäl. Man vet ju aldrig när man får mat nästa gång. Hahah så sjukt beteende.

- När jag är ute och reser vill jag se och uppleva saker. För mig är det inte att resa att boka en vecka utomlands på ett all inclusive hotel och sedan spendera varje dag på en solstol och äta på hotellets restauranger varje kväll. Då spelar det ju ingen roll var man åker? Jag vill åka på utflykter, testa nya restauranger och uppleva staden på riktigt.

- Just nu är jag så himla blek. Har nog aldrig varit så här blek i Juni någonsin. Tittar man på mig skulle man kunna tro att det är vinter. Vad hände egentligen? Har vi haft så pass dåligt väder eller har jag bara varit för stressad för att hinna få färg?

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

saga.forsman
,
Hahah, dom två första punkterna stämmer verkligen in sååå bra på mig!
Äter alltid massa innan jag går någonstans trots att jag vet om att det finns mat där 😉
Evans
Evans,
Nummer tre passar in så sjukt bra på mig med!!
nouw.com/evans
pahlin99,
Så intressant inlägg 😊
photobyemelieee.blogg.se