5 bra saker med November

Jag, och säkert många andra med mig, har en tendens att ogilla November en hel del. Har intalat mig själv att November och Mars är hatmånaderna under året, men så behöver det ju faktiskt inte alls vara. Här kommer 5 bra saker med månad nummer 11:

1. Du har ännu inte tröttnat på mörkret. Visst, du kanske klagar på att det blir mörkt så snabbt, men om du tänker efter så har det varit max mörkt i drygt en vecka nu, är det verkligen så jobbigt? Nu i början är ju faktiskt mörkret ganska mysigt. Se till att embracea det så långe som möjligt. Så länge du kan innan det blir jobbigt på riktigt. Sitt inomhus och tänd massa värmeljus.

2. November månad innebär snart jul och nu är det dags att börja skriva en önskelista och även att planera julklappar till sina nära och kära. Se till att fundera redan nu så kan du äntligen få till den där perfekta presenten till någon du tycker om. Kanske har du nu tid till att göra något hemmagjort?

3. November har inga måsten. Den härliga hösten är över och den riktiga julstressen har ännu inte börjat. November är en slags mellanperiod där man mest kan glida med om man känner för det.

4. Du kan fortfarande sysselsätta dig med alla dessa mysiga inomhusgrejer så som att läsa, kolla film, baka, rita eller såklart; sova.

5. Kvällarna blir (känns) längre i och med att de börjar tidigare. Detta ger mer tid till kvällsaktiviteter så som långa, mysiga middagar. Varför inte följa mörkret och äta en tidig middag vid 5 för att sedan äta nybakade scones som större kvällsmål lite senare?

Gillar

Kommentarer

emmashud
emmashud,
det blir alltid extra mysigt nu till hösten 😊
nouw.com/emmashud
pahlin99,
Peppande och bra inlägg 😊
photobyemelieee.blogg.se