7 saker om mig...

Mitt rum blir stökigt sekunden efter att jag städat det. Alltså verkligen. Jag är sämst på att hålla ordning. Ligger ett plagg på golvet så är det kört, då slänger jag allt omkring mig. Speciellt på mornarna...

Är en perfektionist när det kommer till min instagram, hatar att lägga upp "fula" bilder som inte passar in i mitt feed. Tycker att färgerna måste matcha med varandra, ha samma redigering osv. Hatar också att lägga upp på samma sak flera bilder i rad, t.ex. massa matbilder eller massa bilder på vänner. Försöker alltid att variera, även fast det blir mest mat, hehe. Har dock blivit mycket bättre på att inte bry mig om detta på senaste tiden, för det är verkligen sjukt irriterande att inte kunna lägga upp allt man vill. haha

På tal om instagram så ändrar jag min profilbild typ en gång per dag. Kan aldrig bestämma mig... 

Om man träffar mig för första gången, eller kanske bara allmänt träffar mig, kan jag uppfattas som ganska blond och o korkad eftersom jag inte är så himla allmänbildad och kan vara lite virrig ibland. Men egentligen är jag ju faktiskt ganska smart ;)

En dålig vana jag har är att jag ALDRIG stänger skåpluckor efter mig. När jag varit nere i köket så står i princip alla luckor öppna, mamma brukar alltid säga att hon ser när jag varit i köket, hehe.

När jag kommer i nya situationer med nya människor kan jag vara väldigt blyg i början. När jag dock känner mig trygg med människor kan jag göra vad som helst och verkligen bjuda på mig själv. Det är ganska stora motsatser faktiskt. Börjar dock bli bättre på att inte vara så blyg i början, vilket är så skönt.

Jag hatar att gå utan smink, känner mig verkligen hur ful som helst. Det här är något som kommit på senaste tiden och det är verkligen sjukt irriterande, jag vill ju kunna känna mig trygg i mig själv oavsett om jag har smink eller inte. På sommaren funkar det dock bra för då är man ändå brun och har fint solblekt hår, men på vintern... nej fy.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

szalai.fotografi,
Haha känner sååå igen mig på första punkten! :p
szalai.blogg.se
tovvsan,
Åh, såå jag första punkten! Det räcker med att jag ska byta om haha
tovvsan.blogspot.se/