8 Serietips att följa i höst

Handlar om Mike och Harvey som arbetar som försvarsadvokater och lyckas på ett eller annat sätt alltid hitta en lösning till varje case. Har inte kollat säsong 4 än men det är en ganska lättsam serie. Varje avsnitt är ett nytt case samtidigt som intrigerna mellan karaktärerna är de samma.

Denna serie är verkligen så spännande! Satt helt fastklistrad hela säsong 1. Handlar om Michael som sätter utför ett bankrån för att sätta sig själv i fängelse för att kunna frita sin bror som blivit dömd till döden. För att komma ut ur fängelset måste han dock ta hjälp av /utnyttja både andra fångar och arbetare på fängelset.

Det var flera år sedan jag kollade One Tree Hill sist men då tyckte jag verkligen att det var en så himla bra serie. Den handlar inte om något särskilt egentligen utan du får främst följa några ungdomars liv. Kärlek, drama, sorg osv.

Älskar modern family! så rolig och lättsam serie. Avsnitten är cirka 20 minuter långa vilket är en perfekt längd för just denna serie. I serien får du följa en hel släkt som består av tre olika familjer. Tre familjer som inte riktigt går enligt den klassiska familjemallen. Varje avsnitt är ganska fristående men kollar man på dem i kronologisk ordning blir serien ännu bättre. Väldigt roliga karaktärer i denna serie, älskar Phil, pappan i ena familjen.

Gossip Girl - Jag håller faktiskt på att kolla om Gossip Girl just nu. Trots att man sett serien tidigare är det så mycket man glömt. Det här är verkligen en serie som är lätt att kolla på, livet de lever är ju ganska överdrivet och inte så verklighetstroget men det är väl samtidigt lite det som är poängen med serien också. Bra tidsfördriv i alla fall och man vill ju bara boka en flygbiljett till New York på direkten.

Bron är en svensk-dansk serie som är riktigt spännande. Just nu går säsong 3 på TV men säsongerna innan är riktigt bra. Serien är en deckare eller mordserie och för varje säsong är det ett nytt invecklat fall att lösa. Gillar denna serie då den skiljer sig från andra deckare eftersom den är ganska grå och dyster rakt igenom medans huvudkaraktären Saga är väldigt speciell och gör allting mer intressant.

​Den här serien har släppts i två olika säsonger - i ena åker de runt i Amerika och andra i Europa. Väldigt rolig och underhållande avsnitt! Carina Berg och Kristin Meltzer testar massa roliga och framförallt konstiga saker i varje stad de besöker. Tycker framförallt att Carina Berg verkar väldigt skön och rolig! 

OITNB utspelar sig i ett kvinnofängelse där väldigt många olika typer av kvinnor hamnar. Man får sedan följa deras dagar i fängelset och varje avsnitt inriktar sig mer på en specifik person där du får tillbaka blickar om hur och framförallt varför denne person hamnade i fängelse. Spännande och rolig serie.

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
Bra serier. Har du sett Awkward?
nouw.com/lindalinnros
pahlin99,
Tack så jättemycket för tipsen! 😃
photobyemelieee.blogg.se
daniellamaraui,
Jag tittar på Suits och jag gillar Modern Family och vill börja titta på Orange is the New Black, tack för tipsen!
pinkpower.webblogg.se