9 random saker om mig

​- Jag tror att jag skulle trivas absolut bäst med att jobba med något kreativt som design, foto, layout, marknadsföring m.m. Jag älskar att vara kreativ, men samtidigt tycker jag det känns mycket mer läskigt och osäkert att satsa på något sådant, därför är jag (tyvärr??) mer inriktad på linjer inom ekonomi just nu.

​Jag har prestationsångest inför allt jag gör. Till och med när jag ska ut och springa måste jag slå PB varje gång för att jag ska känna att det räknades på riktigt. 

​Att önska mig lyxiga lakan i julklapp var typ det bästa jag gjort, aldrig sovit så bra som nu.

​- Jag är nästan aldrig sugen på sötsaker men jag är alltid sugen på mat. Åt nyss middag men har ändå big cravings för en avokadomacka och en skål med yoghurt och egenfjord granola.

​När jag ska sova lägger jag mig alltid först på höger sida, efter ett tag byter jag till vänster, sedan byter jag till höger igen och först då brukar jag somna. 

​Bland det värsta jag vet är känslan av sträva tänder, jag borstar alltid tänderna supernoga innan jag ska sova.

​- Att veta vad jag ska göra första halvåret efter studenten känns hur skönt som helst. Samtidigt längtar jag så mycket att jag nästan spricker. Jag vill börja resa nu nu nu och inte härda ut en enda termin till i denna vardagliga vardag. Behöver förändring och perspektiv tror jag.

​- Något jag ångrar jättemycket är att jag inte satsade på en individuell sport, exempelvis att jag slutade på tennis. Det hade varit så kul att ha en sport som man är ensam i, det är du som måste göra allt jobb och slit, men när det går bra vet du att det var på grund av dig och din skicklighet och när det går dåligt är den enda du sviker dig själv. Fotboll och lagsporter är underbara och jag skulle aldrig välja bort min fotbollstid men jag önskar nog att jag fortsatt med tennisen på sida av. 

​Jag arbetar bäst i stressiga situationer. På jobbet är jag som mest alert och snabb när det är galet mycket folk och vi är väldigt pressade. Samma sak gäller överallt, om någon sätter press på mig presterar jag alltid bättre. 

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

juliaselin
juliaselin,
Önskar att jag också kunde prestera bättre under press men för mig sätter det ofta stopp. T.ex. när jag har uppgifter som jag helst inte vill ta tag i skjuter jag ofta upp det. Har du några tips? Tack på förhand <3
nouw.com/juliaselin
Alice,
Så galet läskigt att jag känner igen mig i varenda punkt. Varenda punkt?!?! Bra inlägg förövrigt, älskar att läsa random fakta om folk! Kram <3
alix.vione.se
fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
Det är precis samma för mig, jag är alltid sugen på mat men nästan aldrig på sötsaker!
nouw.com/fanniesalomonsson
tildanordgren
tildanordgren,
Gud vilken fin bild!
nouw.com/tildanordgren
emmakristina
emmakristina,
Gud, önskar jag kunde prestera under press, tar alltid tvärstopp för mig och jag blir jättestressad och får panik! :/
nouw.com/emmakristina