Redigerings tips - Actions

På senaste tiden har jag börjat göra min egna action och det är verkligen något jag tycker ni borde testa! Har ni favoritredigering ni vill slippa sitta och göra om och om igen är detta perfekt! Det sparar så mycket tid att bara trycka playknappen. Det är väldigt skönt när man inte har någon aning om hur man vill redigera bilden. Då är det super enkelt att använda en action. Och om resultatet inte blev bra är det bara att radera alla lager och testa en ny. Det finns massa fina actions att ladda ner på devianart också. Sök bara på actions så kommer det upp massa olika. Här nedan ser ni två bilder där jag har lagt på olika actions jag har gjort. <
Svartvit och vintage har jag använt på båda bilderna och som ni ser blir resultatet väldigt olika. Testa er fram till ni hittar den perfekta!
Vilken redigering tycker ni var finast till vilken bild förresten?

Gillar

Kommentarer

For what it's worth you wounded me, but I forgive you.

>
Urkass uppdatering har det varit denna helg, men jag njuter verkligen fullt ut av solen och värmen! Igår kväll kändes det verkligen som sommarlov. Jag satt på en äng med fina vänner under en stjärnhimmel omringad av filtar. Vi lyssnade på musik, pratade om allt möjligt, åt massa gott, skrattade och såg ett sjärnfall. Precis som på sommaren. Därför fick ni tre sommarbilder i detta inlägg också, hihi. Ikväll är det Valborg och det kommer jag att fira med mina vänner. Och gå till en brasa på fotbollsplanen precis vid mitt hus. Så det blir antagligen några besök på min studsmatta också.

Gillar

Kommentarer

Spanine, Alicante - Dag 2

Andra dagen i Spanien började med att vi vaknade upp till strålande sol och massa plussgrader. Så himla härligt! Vi fick se ordentligt hur hotellet såg ut och också alla berg runt omkring. På första bilden ser ni utsikten från vårbalkong. Efter att ha dragit sig upp ur sängen med bara några timmars sömn gick vi och åt frukost, som tyvärr verkligen inte var bra. Och jag som älskar hotell frukost åt en torr macka och massa onyttiga saker. Hheheh. Man åt bara så onyttiga mat heeela tiden. Anywaaay. Efter frukost var det dags för en tre timmars fotbollsträning på en konstgräsplan nära hotellet. Kommer inte ihåg så mycket av själva träningen mer än att det var väldigt varmt och att jag fick ful fotbollsbränna. Efter träningen hade vi massa fritid. Vi började med att gå runt lite i byn/staden där vi bodde. Det var väldigt fint med massa söta hus. Vi såg också en fin teckning av världens bästa pöjkar. Hihi. När vi började bli ganska varma bestämde vi oss för att lägga oss vid poolen och sola lite istället. Hade sett fram emot att få bada igen, typ det bästa som finns ju! Men vattnet var inte alls uppvärmt och väldigt kallt. Bajshotell.. Så även fast jag inte badade lika mycket som jag ville, hoppade man ju in ett antal gånger. Man blir ju dessutom brunare när man badar än om man ligger vid en solstol, det körde jag på iaf. Efter bad och solning var det dags för middag och allt sånt. Middagen var inte heller något vidare. Så vi gick till supermercadon och köpte lite saker istället. (tror jag?) Sedan körde vi lite tennis, skrattade, snackade och hade det himla bra. När det blivit mörkt gick sen alla ner till stranden en bit bort. Och det var ungefär allt från den dagen jag har bilder på och tänker berätta om ;)

Fortsättning följer...

Gillar

Kommentarer