I just want you to dance with me tonight

Idag efter skolan cyklade jag hem till Viola och bakade lite blåbärssmulpaj. Riktigt gott och himla standard. Dessvärre blev det ingen thaimat ute för mig ikväll, utan jag var tvungen att åka hem och försöka vila upp mig och få bort denna otroligt jobbiga hosta. För att trösta mig lite tänkte jag kolla på ett avsnitt av oth. Rätt okej ändå.

Gillar

Kommentarer

Uppdatering av designen!

Har suttit och fixat med en ny design i några dagar nu och nu är den äntligen uppe! Är inte helt nöjd, men jag kände verkligen behov av byte, även fast den förra desigen var min en av mina favorit designer. Vad tycker ni? :)

Gillar

Kommentarer

Jag vill veta..

Jag vill skulle bli superglad om ni svarade på dessa frågor över. Det vore superkul att veta vilka som läser min blogg! Ni som känner mig får gärna också skriva. Vill även passa på att säga tusen tack för att ni läser min dag varje dag och skriver så fina kommentarer, jag blir så glad ska ni veta! Helt sjukt att jag snart har 200 prenumeranter! När jag väl får 200 tänkte jag annordna en liten tävling till er. Låter bra va? :) Glöm nu inte att svara på frågorna! De sista två är bara om man vill.

Gillar

Kommentarer