Think of all the stories that we could have told

Idag har åkte jag in till Stan igen. Denna gång med mamma för att leta efter vinterjacka, skor och väska. Hittade en jacka, ett par skor och en halsduk, nästan allt som behövdes! Vi åt lunch på nått ställe inne på mood, väldigt gott! Tog typ år innan jag hittade en jacka, så blev på lite dåligt humör där, haha, men hittade en tillslut! Tänkte visa bilder imorgon! Fick lite ideér till vad man kan önska sig i julklapp också, vilket alltid är bra! Bara jag som längtar sjukt mycket redan nu?

Gillar

Kommentarer

I'm in love with you and all these little things


I fick jag ställa klockan tidigt för att gå och ta första sprutan mot livmoderhalscanser, ja, ni lästa rätt, jag behövde gå upp enormt tidigt på mitt höstlov för att ta en liten spruta.. Livet är tufft alltså.. Nej, skämtosido. Idag ska jag in mot stan med Tora och Agnes för att se paranormal activity 4 på bio, jag kommer dö. Har väl sett ungefär två skräckfilmer tidigare, men somnade till ena och gick och la mig till andra för den var för läskig. Någon som har sett paranormal activity 4? Var den läskig?

Gillar

Kommentarer

His love was like driving a new Maserati down a dead end street

Ligger i sängen, kollar på pll och myser. Ska nog dra mig ner och hämta upp lite glass. Glass hjälper alltid när man har varit och fixat rälsen och har fruktansvärt ont. Nu är det bara 49 dagar kvar tills den rycker! Glad tjej!

Gillar

Kommentarer