Smiling at the ground, wishing you could see me now

Foto: Amanda [Jag] Modell: Ellen Ahlbin Canon EOS 450D + 50 mm f/1.8 Denna kväll har spenderats i min säng kollandes på serier, ätandes på pepparkakor och videosmsandes med min vänner. Det var länge sen jag hade en lugnt fredag eller lördagskväll så dett var riktigt skönt, speciellt efter denn otroligt tuffa vecka. Jag tänkte faktiskt ta och gå och lägga mig i hyffsad tid idag. Jag hatar att sova bort hela dagarna. Speciellt när man har planer vid ett, då vill jag gärna vara uppe ett tag innan dess.

Gillar

Kommentarer

Sista november

Så fort jag kom hem från skolan fixade jag varmchoklad och ett gott mellanmål, satte mig sedan framför ensam hemma 2 och mös lite. Nu sitter jag och lyssnar på bästa julskivan och tänkte faktiskt ta att börja skriva på min önskelista. Åh härliga juletider.

Gillar

Kommentarer

Du har väckt upp det jag trott var dött, du är det vackraste jag mött

Åh äntligen är det snö på marken! Helt sjukt att det redan är 1 december på lördag. Och då börjar julkalendern och allt julmys! Åh vad jag längtar! Idag har jag som vanligt varit i skolan - ett prov avklarat, fem kvar innan vi äntligen är fria. Belönade mig själv med lite oth när jag kom hem, men nu är det dags att börja plugga igen. Musik står på schemat!

Gillar

Kommentarer