Kvällsåkning!

Tur att kvällsskidåkningen finns! De flesta dagar är vi långt ifrån nöjda och klara när liftarna stänger. Då åker vi över till fjället som har kvällsåkningen och åker skidor samtidigt som solen går ner. Om vi är för trötta och inte orkar åka mer tar vi istället en fika på toppstugan, softar i backen eller åker transportlift.

Gillar

Kommentarer

Thinking about ordering...

Tidsinställt inlägg! Är just nu i sälen och åker skidor.
Jag funderar starkt på att beställa hem en eller två bikinis från VS. Frågan är bara: vilken/vilka?? Det finns jätte många fina fler enfärgade, men det känns som att man kan hitta överallt, på vilken affär som helst. Det lutar nog mot någon lite mer mönster, någon som är lite annorlundare och som inte så många andra har. Nu till min fråga till er: Vilken tycker ni är finast? 1,2,3,4,5,6 eller 7? Eller har ni någon annan favorit jag inte har tagit med i collaget?

Gillar

Kommentarer

Torsdag 28 Februari

Idag stiger vi upp tidigt, tidigare än vanligt. Idag åker vi bort till Norge, till Trysil, för en dag i backarna där borta. Trysil är mycket större än hundfjället / tandådalen, mycket längre backar och ja, bättre helt enkelt. Så det ska som vanligt bli väldigt kul! Dagarna i Trysil är alltid bästa skidåkningen på veckan. Tänkte nu ladda upp med en stor och riktigt god frukost - bra start på dagen!

Gillar

Kommentarer