inatt så ska vi dansa medans vi faller ner

Har haft en sån härlig eftermiddag. Tagit det lugnt i solen, äiti glass och lyssnat på bra musik. Riktigt välbehövligt. Nu drar jag mig vidare mot enskede för kvällens match och är väl hemma igen runt 23. Ha en bra fredag!

Gillar

Kommentarer

För den enda vägen uppåt nu är ner

Idag tar treorna i gymnasiet på vår skolan studenten, vilket betyder halvdag för alla oss andra. Inget som sitter fel en dag som denna! Fixade ihop och åt denna (?) jättegoda lunch nyss och nu ska jag ta och sätta mig ute på balkongen och sola lite (lär inte palla mer än några minuter dock..) och evetuellt hämta lite god glass. mumma! Ikväll har jag match borta i Enskede, vilket jag verkligen inte ser fram emot. Matcher på fredagar är så bäst ??? lol skoja OCH IMORGON ÄR DET FÖRSTA JUNI!!! Sick man!!

Gillar

Kommentarer

Jag vill stanna tiden, jag vill säga något smart

Och nu är sista provet i hela grundskolan av klarat! Så jäkla skönt!!! Imorgon när jag förhoppningsvis blir klar med en liten svenska inlämning och min musiklåt så är allt över. Helt skjut egentligen. Jag minns exakt vad jag hade på mig första dagen i sjuan, på vilken plats vi stod och hur allt kändes. Tre år har gått så himla, himla snabbt.

Gillar

Kommentarer