GOT NYTT ÅR!!!!

WOHOOOOO 2014!!! GOTT NYTT ÅR PÅ ER KÄRA LÄSARE! HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR BÖRJAN PÅ DETTA ÅR!!

Gillar

Kommentarer

Årsresumé del 2. Juli - December

Okej, jag är verkligen ett sommarbarn. Älskade juli också. Åh maj, juni, juli var bäst bäst bäst. I juli var jag väldigt mycket på resande fot. Spenderade först dagarna hemma med kompisar, badade, var på ängen, bakade och allt sånt som hör sommaren till. Den 6:e juli åkte jag sedan iväg på världens bästa resa genom Europa. Besökte så många fina platser och fick uppleva så otroligt mycket! Efter resan spenderade jag en lugn och skön vecka på landet med bara massa sol och bad. Sen fick jag äntligen komma hem och sova i min sköna säng efter många veckor borta. Några dagar senare var juli slut.
I början av Augusti var det dags för reunion!! Vi möttes på vapiano och pratade om sommaren. Jag plockade också massa goda bär från tomten, åt sushi på ängen, sprang och åt massa kräftor. Men det största grejer av allt var att jag började gymnasiet!!! Var så sjukt nervös innan och kunde knappt sova. Har träffat så många underbara människor och att gå gymnasiet känns bra. Även fast jag saknar allt det gamla enormt...
I september tog jag mig till baka till rutierna men ville inte riktigt inse att sommaren var slut. Jag fotade i alla fall mass självporträtt, drack smoothie, åt god macka, var på många middagar, såg älskade Oskar på grönan, fikade med tjejerna i klassen, fotade lite till och började klö mig höstigare. Gav till slut med mig och lät hösten komma.
Oktober var en riktig mysmånad. Gick höstpromenader, drack te, gick omkring i pyamas på lovet, lyssnade på Veronicas nya och fikade maaaaassor. Spelade även SM och kom på en tredjeplats. Köpte också mina älskade primeboooots.
November var en ganska sugig månad förutom att jag fotade med Alva, åt brunch och fotade mer porträttbilder. Annars mådde jag rätt dåligt, hade as mycket plugg och gjorde inte så mycker roligt.
Åh december. Julmånaden och mysigaste högtiden. Mådde fortfarande rätt dåligt men gjorde det bästa av situationen. Julbakade, julpyntade, lyssnade på julmusik, tittade på julkalendern, pyntade granen, åt julbord, slog un julklappar och gjorde allt juligt man kan tänka sig. Tillslut fick jag jullov som jag välkommnade med öppna armar. Sen blev det äntligen julafton och firade med släkten och hade en riktigt bra dag. Tack 2013 för detta händelserika år. Nu ser jag otroligt mycket fram emot 2014!
2014
Fyra enkla siffor, ett årtal, ingen punkt. För detta kapitel är ännu inte skrivet, detta kapitel ska precis börja. Raderna är tomma och jag håller i pennan. Det kan gå hur som helst och allt kan hända. Så många vägar, möjligheter, händelser och lärdomar kommer att stå framför oss. Jag har fria händer att göra 2014 till det bästa året hitills och snart ska detta kapitel få sin första rad skriven.

Gillar

Kommentarer

Spotify

Måste bara tipsa om denna funktionen på spotify. En massa olika playlists efter vilket humör man är på. Det finns huuuur många spellistor som helst och det är ju även en grymt bra sätt att upptäcka nya musik på. Jag har bara hunnit lyssna på några låtar än så länge, så jag kan inte riktigt säga om låtarna är i min smak eller ej. Men jag kommer i alla fall testa detta nästa gång jag känner för några låtar som verkligen passar till mitt humör. Du hittar alla playlists genom att trycka på Browse och sedan Mood.

Gillar

Kommentarer