Ny enkel klänning

Min nya klänning! Perfekt att slänga på sig en sommardag när man vill känna sig fin, men inte för uppklädd och ändå vill ha något skönt och bekvämt på sig. Tror att det kommer bli ett riktigt användbart plagg, trots att det kanske inte är världens självklaraste sommarfärg. Får se till att bära den med solbrun hy och solblekt hår. Då ska det nog se lite somrigare ut! Köptes på H&M för en billig peng!

Gillar

Kommentarer

30 april

Denna dag har gått i ett och nu sitter jag här vid mitt fönster, med solen rätt i ögonen, och halvstressar för att bli klar i tid. Jag ska som sagt till Agnes vid sju, men våra gäster här hemma har redan kommit, så jag måste gå ner och socialisera mig lite först. Idag jag förövrigt varit i Barkarby outlet med Mikaela och Julia. Jag köpte en perfekt vårblus, precis en sån jag letat efter!

Nu måste jag kila, ha en bra valborg hörrni!!

Gillar

Kommentarer

Valborgsmässoafton

Idag är det alltså valborgsmässoafton. Det tackar vi för. Kvällen kommer förhoppningsvis bli riktigt rolig och en extra dag ledigt imorgon tackar man ju inte gärna nej till. Lite surt att vi måste gå i skolan på fredag dock.. Men, men, bara att bita i det sura äpplet! Eller vad säger man?

Ikväll ska jag äta middag hemma hos Agnes och sedan ska vi vidare ut. Lär bli hur bra som helst! Hur spenderar ni er valborg?

Gillar

Kommentarer