All I want this summer

Jag vill ha sommar, sol och fartfyllda dagar. En svalkande glass i handen, bruna ben i sommarklänningar, solbrillor på näsan och ett leende på läpparna.

Gillar

Kommentarer

Mina nästa köp

Efter att jag varit hos frisören svängde jag förbi några affärer för att titta lite. Hittade två grejer som jag gillade riktigt mycket och som troligen kommer att bli mina nästa köp. Fick ju nämligen pengar i födelsedagspresent som jag gärna vill köpa något för. En mörkblå kabelstickad tröja från GANT och en blus från Ralph Lauren ser ni på bilderna. Älskar verkligen blusen! Trots att den är svart och kanske inte så väldigt somrig.. Vilket var min förhoppning från början, att hitta något somrigt alltså. Men, men, jag får väl klara mig på de jag har helt enkelt! Jag dras lätt till svarta, blåa och vita kläder, typ allt min garderob består av, haha.

  • Postad i: Mode

Gillar

Kommentarer

30 Juni

Min första riktiga sommarlovsdag började med en tid hos frisören. Nu har jag nyklippt och fräscht hår inför sommaren, känns hur härligt som helst! Hoppas det bli solblekt i sommar också, om nu solen bestämmer sig för att titta fram snart vill säga.Jag känner mig så himla begränsad när det är dåligt väder, man vet inte riktigt vad man ska göra.. haha!

Sista Juni idag också! Herregud så snabbt tiden går!!

Gillar

Kommentarer