Min helg i bilder

Jag har haft en väldigt mysig och fullspäckad men ändå avkopplande helg på landet. Nu är sommaren officiellt slut, för imorgon är det nämligen första september. Det svider lite i hjärtat, men det känns samtidigt härligt och skönt att fina hösten är här.

Gillar

Kommentarer

Lazy sunday afternoon

My view right now

Hemkommen från landet ligger jag just nu i sängen, lyssnar på peppmusik och sneglar ut genom fönstret på den stundade hösten. Det luktar nybakade muffins i hela huset som jag snart ska hugga in på. Innan dess ska jag bara fota några ideér jag har. Senare ikväll står träning och en riktigt god söndagsmiddag (med egenplockat svamp) på schemat. Sen varar jag väl ned dagen med lite traditionellt söndagsmys.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

En lördag på landet

<

>


Just ni befinner jag mig på vårt landställe nere i Småland. Vi åkte hit i morse och är inte här så länge, men det har varit en så bra och mysig dag. Vi har bland annat traskar runt i skogen och plockat svamp. Vi hittade en hel del kantareller som vi sedan åt på en drömisk macka. Kände mig som en äkta naturmänniska när jag gick runt där i skogen, men det var faktiskt riktigt härligt att verkligen få komma ut i friska luften. När vi kom ut till vår ö igen satte vi på bastun, bastade lite och tog sen ett dopp i 15 gradigt vatten. En aning kallt. Nu har vi precis avslutat middagen, nyfångade kräftor med gott tillbehör stod på dagens meny och det var så himla gott! Älskar bunnkräftor.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer