Era b��sta träningslåtar

Nu har jag en liten fråga till er: Vilka är era absolut favoritlåtar att träna till? De behöver inte alls vara den nyaste låten med den kändaste artisten, bara man blir taggad och glad! Jag behöver nämligen en maaaaassa nya uptempolåtar att lägga till i min spellista, så jag tar tacksamt emot alla tips jag kan få. Om alla skriver sina favoritlåtar kan ju även ni få en massa bra tips ni också. 

Jag börjar med mina 3 favoriter: Blame - Calvin Harri // This is how we do - Katy Perry // Sour Patch Kids - Bryce Vine (mest för att jag har så bra minnen till denna låt <333)

Gillar

Kommentarer

Bright new colours on the tree

Nu är den fina hösten här på riktigt! Vet inte varför bilderna får så extremt dålig kvalité dock...

förutom att det är svinkallt i skolan och att jag har gått runt halvsovandes (p.g.a. alldeles för lite sömn igår för min del) så har detta varit en bra dag. Äntligen börjar små roliga saker hända, saker jag har hoppats och längtat efter ett bra tag nu. Kanske kan det vara så att jag äntligen har lite tur med mig? Vi får väl hoppas på det bästa helt enkelt. 

Nu känner jag att ögonlocken blir tyngre och tyngre och jag kan inte riktigt koncentrera mig på det jag skriver. Men, en nap passar inte så bra in just nu - jag kommer dels inte kunna somna i kväll och dels inte kunna plugga. Jag får helt enkelt ta mig ut på nån slags kort promenad för att vakna till lite innan jag kan dyka ner i spanskaböckerna igen. Kram kram.

Gillar

Kommentarer

29 September

Idag har jag: gått i skolan, pluggat (alldeles för lite), försökt bli frisk och typ gjort ca. ingenting resten av tiden. Kul måndag må jag säga.

Gillar

Kommentarer