Brunch och kv��llsplaner

Idag var jag på brunch hemma hos Sofie, vilket var supertrevligt och gott! Jag har även jobbat, pluggat (alldeles för lite tyvärr) och spenderat rätt mycket tid till att fundera över om jag ska träna eller inte (det hände aldrig). Nu ska jag äta en god fredagsmiddag med familjen och sen möta upp Olivia och Julia innan vi ska åka vidare. Avslutar detta höstlov (de extra dagar man fick ledig alltså) på bästa sätt och jag tror det kommer bli en riktigt bra kväll. Det känns det ju jäkligt onajs att det nu bara är en helg kvar tills skolan början igen. Let's make the best out of it osv.

Gillar

Kommentarer

Favoriter ur garderoben

På önskemål kommer här mina favoritklädesplagg. Jag måste dock säga att det var sjukt svårt att välja, jag har inget speciellt plagg jag gillar extra mycket, jag tycker i princip allt jag äger är fullt just nu, haha. Men dessa saker är säkra kort man alltid kan slänga på sig.

En enkel lite tjockare långärmad tröja i stickat material. Köptes för flera år sedan, så finns ej kvar i butik. Använder denna till jeans eller min kjol.

Min svarta basci t-shirt som jag älskar! Den är perfekt och går att matcha till precis allt. Köpt på Lindex.

Blus från Ralph Lauren Denim & supply. Den är lite kort och går inte att använda till alla mina jeans men jag gillar annars passformen och materialet väldigt mycket! 

Svart kjol från H&M. Denna använde jag typ hela sommaren, så enkelt och skönt, men funkar också att ha på sig nu med t.ex. strumpbyxor och en tjockare tröja över.

Blus från Odd Molly. Denna använder jag mest på sommaren, tycker den är så fin och fräsch till ett par vita jeans.

Min svarta bootcut. Mitt enda par jeans jag äger som jag faktiskt tycker om. Passar till det mesta och sitter superbra på! Så himla nöjd med detta köp, speciellt eftersom jag aldrig hittar jeans /byxor som jag gillar.

Visst är jag en färgglad person hörrni? De flesta plagg jag äger är vita, svarta eller mörkblå, men det är väl för att jag känner att jag passar bäst i de färgerna. Hoppas ni blev nöjda med inlägget, även fast jag som sagt inte hade så roliga kläder att visa upp!

  • Postad i: Mode

Gillar

Kommentarer

22:07


Denna dag har varit otroligt seg och tråkig. Inte har jag fått något vettigt gjort heller. En sån där dag man bara känner var så himla onödig egentligen. Men men sånna dagar är väl bra ibland också antar jag. Även fast jag veeerkligen borde ägnat denna dag åt att plugga. Heja mig och min motivation till skolan nu för tiden :))

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer