Första advent

Idag tänder vi första ljuset i adventsljusstaken. Åh inte alls långt kvar nu ju.. Denna dag har jag faktiskt fått en massa julkänslor. Har nämligen både lyssnat på jullåtar och ätit goda lussebullar och pepparkakor (obligatorisk adventsfika). Förutom detta har jag även pluggat, promenerat och lyssnat på en ny podd (tips kommer!). Ganska mysig och bra söndag ändå. Nu är det bara att ladda om inför helvetesveckan i skolan.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Middag hos Alva


Igår var jag på middag hos Alva för att fira att hon fyller 17 år imorgon. Det var superkul och allt var jättebra uppstyrt verkligen! Supergod mat och massa roliga saker att göra. Bordsplaceringen var till exempel gjord med en mening som beskrev varje person och sedan gällde det att hitta vilken mening som passade in på sig själv. Min lapp var ju ganska klockren, haha, fotar väl typ allt jag äter, oups.. Mycket bra och trevlig kväll i alla fall!

Gillar

Kommentarer

17:21

Så här trevligt önskar jag att det såg ut på mitt skrivbord just nu, men istället är allt ett enda stort kaos, hela mitt rum är ett bombnedslag för tillfället.. Men städa får man göra när man har tid, hela denna helgen har gått/går nämligen i ett. I går sprang tiden i väg och rätt vad det var skulle jag åka till Mikaela för att äta middag innan vi skulle åka vidare hem till Matilda för att fira att hon fyllt 17. En väldigt bra kväll blev det till slut! I dag ska jag på annat firade för en kommande 17åring, denna gång hem till Alva. Kul kul! Slänger upp ett inlägg i morgon med lite bilder från min helg, har verkligen inte hunnit blogga något alls dessa dagar. Livet och plugget tar upp alla min tid. Sorry about that, återkommer bättre än aldrig tidigare när dessa helvetesveckor i skolan är över.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer