Lördagsplaner

Lördagskvällen kommer idag spenderas på ett mycket bra sätt. Jag ska strax åka mot Natalie där vi ska äta middag och umgås med tjejerna i klassen. Vi har planerat en massa kul så det ska bli riktigt roligt. Ser fram emot en bra kväll och hoppas också att ni får det lika bra. Kram kram!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

New Workout clothes

Dagens inköp - ännu mera nya spring/träningskläder! Här väl mer bra och fina träningskläder som jag verkligen gillar än vad jag har vanliga kläder som jag gillar för tillfället, men men, jag älskar att köpa nya träningskläder! Motivationen blir så mycket bättre och jag vill börja använda dem så snabbt som möjligt. Nu när jag dessutom köp ett gymkort är motivationen på topp! Ett par nya tights blev det i alla fall, samt ett par nya löparskor att ha inomhus. Har ju redan ett par Nike Free Run men de är använda utomhus och ganska leriga och smutsiga om man säger så, haha. Var väl som vanligt inne på att köpa svarta skor, men jag ångrade mig i sista sekund, är ju aldrig färgglad i vanliga fall, så gymmet kan jag väl åtminstone ha lite mer färg ;)

  • Postad i: New in

Gillar

Kommentarer

TGIF

Fredag betyder helg, ledighet och 2 härliga dagar framför oss. Denna helg kommer för mig bestå av massa sömn, god mat, träning, promenader, plugg och häng med bra vänner. Låter väldigt bra i mina öron. 

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer