Sista april

​Testade en ny app till datorn och trixade lite med denna bild här ovan

Idag var det mösspåtagning i skolan för treorna och jag fick sånna blandade känslor när jag stod där. Dels blev jag så taggad på livet och allt i allmänhet, det märktes hur glada alla studenter var och det smittade av sig på mig när jag insåg att jag själv är den som kommer stå där framme nästa år och vara hur jäkla glad och taggad som helst. På samma gång blev jag så himla avundsjuk och lite smått deppig att jag har ett heeelt år kvar. Jag vill vara den som springer ut den 10 juni, jag vill ta studenten nu nu nu. Jag vill ut och resa, upptäcka världen och göra vad jag vill och känner för. Jag vet att min tid kommer och att det kommer gå hur snabbt som helst, att man måste passa på att njuta på vägen, men oj som jag längtar till det är min tur.

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

My wednesday morning

Idag har vi randig förmiddag i skolan och jag börjar inte förrän klockan 12. Vaknade dock redan innan klockan 8 och bestämde mig för att äta frukost på direkten pga. mycket hungrig.

Gick sen tillbaka upp till rummet och gjorde mig iordning, sminkade mig, valde kläder och lyssnade på hög musik såklart.

Tänkte ha detta på mig idag, men ångrade mig efter ett tag då jag hellre sparar vita byxor till en solig dag och inte detta tråkiga regnväder. Imorgon kanske?

Sen var det dags för lite teoriplugg, som jag endast ägnade mig åt i cirka 10 minuter pga var tvungen att börja laga någon lunch om jag skulle hinna få i mig något innan skolan.

Nu går min buss om några minuter och det är dags att springa hemifrån. Hej hej. ,

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Pink


​Efter dagens långa lektioner, styrelsemöte, träningspass, plugg och övningskörning ligger jag nu i sängen och avslutar dagen med ett avsnitt Prison Break. Känner hur trötta mina ben är och hur tunga mina ögonlock är. Tror det snart är dags att släcka lampan och säga godnatt till denna dag. 

Gillar

Kommentarer