Wanting, wishing, dreaming

Drömmer om en egen lägenhet, bruna ben på en sandstrand, utemiddagar i kvällssolen, iskalla drinkar, kvällar i New York, roadtrips med vänner, lägereldar på stranden och krämiga pastarätter.

Gillar

Kommentarer

My weekend

Sista lördagen i maj började med sovmorgon och övningskörning innan jag begav mig mot planen för att spela match i spöregnet. Efter 90 minuter av illamående och sega ben steg vi av planen dyngsura och kalla. Jag och Alva åkte vidare hemåt, jag i bara shorts (vilket egentligen var alldeles för kallt trots slutet av maj och jag lär väl bli sjuk snart). Stannade sen förbi mataffären för att handla ingredienser till godaste pastan och lite gott till frukost. Den varma duschen när vi sen äntligen kom hem var skönaste på länge så kalla som vi var. Runt 8 påbörjade vi sedan att laga vår pastarätt med inspo a la vapiano och en halvtimme senare fick vi njuta av denna pasta som blev så himla god.

Idag har vi ätit frulle, sovit länge och tagit en promenix innan jag begav mig hemåt för att övningsköra. Bra början på en bra helg som faktiskt inte får sitt slut förrän onsdag då jag är ledig kommande tre dagarna.

Gillar

Kommentarer

Bal

Igår var det dags för min bror att gå på niornas bal. Minns hur roligt jag själv tyckte det var, allt från att fixa sig innan, åka limmo tillsammans dit och sedan under kvällen. Själva balen var väl i sig ingen höjdare (haha), men man hade desto roligare med alla klasskompisar efteråt! Jag längtar verkligen tills min bal i trean då man kan få göra sig riktigt fin och ha på sig en riktigt fin klänning, haha!

Gillar

Kommentarer