4 things

​- När jag har gått för länge utan att äta blir jag inte bara jättehungrig utan jag får JÄTTEont i magen. Det kan gå bara 4 timmar utan jag äter och så kommer magontet direkt. Och då menar jag verkligen inte lite magont utan jag får jättejätteont. Därför försöker jag alltid äta var 3:de timme.

- Med tanke på punkten ovan har jag blivit otroligt nojig när det kommer till mat. Är jag inte hemma och ska vara borta hela dagen så trycker jag i mig så mycket mat som möjligt. Äter mig alltid proppmätt för att skydda mig själv från att hungra ihjäl. Man vet ju aldrig när man får mat nästa gång. Hahah så sjukt beteende.

- När jag är ute och reser vill jag se och uppleva saker. För mig är det inte att resa att boka en vecka utomlands på ett all inclusive hotel och sedan spendera varje dag på en solstol och äta på hotellets restauranger varje kväll. Då spelar det ju ingen roll var man åker? Jag vill åka på utflykter, testa nya restauranger och uppleva staden på riktigt.

- Just nu är jag så himla blek. Har nog aldrig varit så här blek i Juni någonsin. Tittar man på mig skulle man kunna tro att det är vinter. Vad hände egentligen? Har vi haft så pass dåligt väder eller har jag bara varit för stressad för att hinna få färg?

  • Postad i: Amanda

Gillar

Kommentarer

Shopping i USA

Jag har egentligen inget speciellt jag verkligen vill köpa. Jag tänker inte fokusera för mycket på shoppingen, samtidigt som jag har snålat med shopping hela året för att kunna köpa en massa nya fina kläder nu. Haha, ja vi får se hur det blir. Detta får i alla fall gärna följa med i resväskan hem: träningskläder från NIKE, pullovers, blusar och toppar, bikinis, skor, levi's shorts, jeans och smink. Även en väska vore najs, men vi får se om jag hittar något, brukar ju vara extremt kräsen nämligen, på gott och ont.

  • Postad i: Mode

Gillar

Kommentarer

LA

Nu lämnar vi LA för nya äventyr. Vad jag tar med mig från denna stad? LA (som är
mycket, mycket större än man kan föreställa sig) är jättefint om
man tar sig bort från alla turistattraktioner, att vakna upp till palmer och stranden utanför fönstret varje dag var fantastiskt, solnedgångarna lika så. Stränderna var superfina och vi hade luckily bra väder hela veckan med strålande sol och riktig värme, trots att juni tydligen är "the gloomy month" i LA och har man otur kan det vara riktigt dimmigt. Har haft några riktigt underbara och fullproppade dagar här, lite sorgligt att lämna då man fått in så många rutiner och man känner sig väldig hemma på något sätt och gärna skulle spenderat många fler dagar på kära hermosa beach. Nu kör vi istället vidare och styr bilen mot nästa ställe att upptäcka - Las vegas. Men först: shopping på premium outlet.

Förresten: tusen tack för alla grattis i bloggen, på instagram, snapchat osv. Hoppas att allt är bra med er! Kram

Detta inlägg skulle publicerats 25 juni, men har tyvärr inte haft wi-fi sedan dess.

Gillar

Kommentarer