Finally

Igår fick jag äntligen träffa Julia igen!! Vi har åkt om varandra hela sommaren, när jag var utomlands var hon hemma och nu har hon varit i Thailand ett par veckor när jag varit hemma. Men igår så sågs vi äntligen efter alldeles för lång tid ifrån varandra på ett sommarlov. Jag åkte till Julia och åt middag och sov även där. Idag steg vi upp tidigt för att jag ska åka till landet och var tvungen att ta mig hemåt. Jag övningskörde sen hela vägen ut och nu befinner jag mig äntligen här igen. Jag har bara varit på vårt andra landställe i år så det ska bli riktigt skönt att spendera några dagar här ute i Stockholms skärgård. Uppdaterar er strax mer härifrån med lite nya färska bilder. Ha en bra helg hörrni!

Gillar

Kommentarer

Tävling med Caseapp

​Vad är caseapp? ​Caseapp är en hemsida där du kan designa ditt helt unika iphoneskal. På bilderna ovan ser ni två skal jag själv har gjort, ett till min dåvarande iphone 4 samt ett till min nuvarande iPhone 5s.

​Hur gör jag för att tävla? ​Allt du behöver göra är att skriva att du är med i en kommentar här nedan samt lämna namn och mailadress. VIKTIGT att ni inte glömmer mailen! 

​Priset? ​Priset är ett egetdesignat skal

​Tävlingen avslutas ​om två veckor, alltså 13 Augusti. Jag lottar ut en vinnare som jag kontaktar via mail.

Lycka till!

Gillar

Kommentarer

2015.07.30

Godmorgon kära ni! Redan torsdag och denna vecka har gått alldeles för snabbt. Jag kommer på mig själv med att tänka att jag ska spara på massa podcast, böcker att läsa och saker att göra tills det blir sommarlov på riktigt, men sen kommer jag på att den tiden faktiskt är nu? Det känns så långt ifrån sommarlov att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Jag var borta i en massa veckor, blev sjuk och var sängliggande med feber i 10 dagar och har varit på landet. Har till råga på det dåliga vädret heller knappt hunnit umgås med alla kompisar.. Men jag ska inte klaga, jag fick ändå uppleva värme och sol i tre veckor i USA och det var ju såklart super härligt. Nu i helgen ska jag till vårt andra landställe i skärgården och jag hoppas verkligen på bra väder. Jag har inte ens badat i Sverige i år?? Jag brukar i alla väder oavsett temperatur, förra året tror jag det var cirka 15 grader i vattnet när jag tog årets första dopp. Well well, det är cirka 2,5 vecka kvar av sommarlovet och nu är det dags att ta tag i saker och ting och se till att göra det bästa utav det lilla som är kvar. Har faktiskt massor av roligt att se fram emot!

Gillar

Kommentarer