15.08.31

​Monday here we go again. Idag är det dags att ta tag i allt det jag skjutit upp alldeles för länge - redigera bilder, blogga ordentligt, träna samt djupdyka i teoriplugget. Tyvärr är jag så förbaskat trött idag och allt jag vill är att ligga under täcket och kolla på film. Meeeen det är ju bättre att få saker gjorda så snabbt som möjligt så kan jag chilla resten av kvällen med gott samvete, så är det ju alltid egentligen, och ändå fortsätter man att skjuta upp saker och ting. Dumt. 

Gillar

Kommentarer

Desk

För mig är det superviktigt att skrivbordet är städat och snyggt när jag ska plugga, redigera bilder, blogga m.m. Annars kan jag liksom inte alls koncentrera mig. Blir störd inombords på något sätt. Så så här enkelt och avskalat har jag det just nu vid skrivbordet. På dessa bilder skymtar ni dock en att göra-lista som har bockats av under veckans gång. Även en grym trådlös minihögtalare från BOSE står på skrivbordet. Kan starkt tipsa om den om ni är på jakt efter en ny. (Länk hittar ni i bilden)

Gillar

Kommentarer

Inspiration

Gårkvällen som skulle bestå av jobb men som visade sig bli inställd slutade istället i spontanhäng med vänner och massa skratt. Lite mer värt. Förmiddagen har spenderats med att fixa till UF. Mest för att jag tycker det är sitta och fixa kul med layout och design. Men nu börjar kroppen bli rastlös och jag ska ta mig ut på en springrunda. 

Gillar

Kommentarer