311015

Ett besök på fotografiska fick bli dagens sysselsättning. Jag och mamma åkte dit imorse och tittade på de tre utställningarna just nu. Bra och sevärda. Åt deras goda räksallad med utsikt över vackra Stockholm gjorde vi också. Väldigt mysigt.

Kvällens spenderas med jobb. Jag ska jobba i baren i 10 timmar, alltså fram till 02 imorgon/ikväll. Jobbigt men kul! Och hörrni; idag är det sista oktober?? Hjälp. En månad kvar till december ju.

Gillar

Kommentarer

Kvällsmys

Så här såg det ut hos mig i söndags, nygräddade scones och te - kvällsmys när det är som bäst.

Idag har jag varit på lite ärenden nu på morgonen och om några timmar ska jag möta upp Michelle, Alma och Ida för att äta lunch tillsammans. Sedan ska jag direkt hem till mormor för mysig släktmiddag. Det blir en väldigt sen lunch och en tidig middag, inte bästa kombon haha, men men, mat går ju alltid ner oavsett om man är hungrig eller ej :-)

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

TIRED

Idag har jag gjort något som aldrig hänt förut - jag har spenderat hela dagen i sängen. Med undantag för toabesök och att jag vid fyra-tiden gick ner för att hämta något att äta har jag legat här hela dagen. Ofrivilligt dock, då jag egentligen hade massa viktiga grejer jag skulle göra idag, men det gick inte rent fysiskt att ta sig upp. Något jag då undrat över under dagen är hur man kan bli så förbaskat trött över att bara ligga och vila? Har sovit jättemycket och är fortfarande trött, längtar liksom till ikväll när jag ska gå och lägga mig. Är inte det konstigt? Visst blir man egentligen tröttare av att chilla medans man blir piggare av att stiga upp i tid och göra sig iordning för dagen? Usch hatar att bara låta dagarna gå till spillo. Ser fram emot imorgon då jag har roliga planer hela dagen och är tillbaka på banan igen. 

Gillar

Kommentarer