Lusse och saffransbullar

Igår var det första advent och självklart bakades det bullar hemma hos oss. Lussebullar är ju juligt och så, men saffransbullar med mandelmassa är tusen gånger godare. Grunden är den samma men man kavlar ut degen, brer på smör och riven mandelmassa och rullar dem som vanliga bullar. Om ni inte provat detta är detta ett måste. Tänk er en nybakad bulle med ett kallt glas mjölk. mmmm..

Gillar

Kommentarer

Faux Fur

Faux fur -HÄR // Jeans - ralph lauren denim & supply // skjorta - Ralph lauren // mössa FWSS

Nu när det börjar bli kyligare ute kör jag ofta på min nya pälsjacka (fejk) för att värma mig. Den är sjukt gosig och varm. Perfekt vinterjacka verkligen. Det blir ju inte bättre än snyggt och praktiskt i samma plagg?

Måndag igen. Bara tre veckor kvar till lov, känns helt sjukt! Men så skönt såklart. En termin kvar sen är det liksom no more skola. Idag har jag hur som helst skrivit matteprov som inte gick särskilt bra. Och efter tre timmars skrivande var vi alla så trötta att vi gick hem. Nu har jag ätit mellis och tänkte nog träna lite. Trodde aldrig det skulle vara så lätt att bortprioritera träningen när jag slutade på fotboll, men gud så enkelt det är att låta träning gå i sista hand. Eller det kanske bara är jag som har blivit lat och omotiverad haha?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Adventskalender - lucka 1

Ni som följt min blogg länge vet att jag förr brukade ha adventskalendrar varje advent och i år kör vi igen tänkte jag. Här kommer alltså lucka nummer 1:

En supermajs tävling tillsammans med caseapp. Här har ni chansen att designa ett eget skal precis hur ni vill och kvalitén blir superbra verkligen - jag använde mitt skal dagligen. Perfekt nu till jul också!

Allt du behöver göra för att tävla är: kommentera detta inlägg och skriv att du är med och tävlar samt din mailadress i kommentarsfältet.

Tävlingen avslutar onsdag 2/12 23:59! Lycka till!

Gillar

Kommentarer