Vegetarian food

Något jag och säkert flera andra med mig tycker är väldigt viktigt är att äta mer vegetariskt. I min familj är det ganska svårt att äta vegetarisk då min bror "behöver sina proteiner och inte blir mätt annars", haha... Men, hela denna helg har faktiskt varit helt köttfri för min del! Åt bland annat godaste vegetariska lasangen ikväll samt testade nya halloumiburgaren på MAX igår (riktigt god var den faktiskt).

Här nedan hittar ni recept på nio vegetariska måltider som jag tycker alla ser helt amazing ut:

1. Fried avaocado // 2. Bliss Bowl // 3. Pad thai // 4. Rödbetskräm m.m // 5. Curry // 6. Falafell // 7. Mushroom pasta // 8. Bean and artichoke toast // 9. Summer pasta with smashed tomatoes & mozarella

Gillar

Kommentarer

About work

Efter en hel dags jobb är jag nu slut i hela kroppen. Usch är så trött verkligen. Imorgon ska jag dessutom öppna så det blir en väldigt tidigt uppgång. Såg att många av er undrar var jag jobbar, jag har redan nämnt det i årsresumén men kan nämna det igen: jag jobbar på MAX och har gjort det sedan november. Ja, det är sjukt stressigt, men det gör det även väldigt kul, tiden går snabbt och det är sällan man står uttråkad och sysslolös. Dessutom är alla kollegor väldigt trevliga och roliga, var ju på jobbfest för några helger sedan och vi ska ha en ny snart, alltid ett plus att gilla dem man jobbar med.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Milky Tea

​Efter att ha hört så mycket bra om H&Ms nya nagellack var jag själv tvungen att testa ett, och jag kan inte säga annat än att jag absolut håller med. Superbra! Jag älskade borsten som var bred och bra och la ett jämnt lager plus att hållbarheten verkar jättebra för att vara budget. Efter fyra dagar sitter fortfarande allt på, vilket för mig är väldigt ovanligt. Tyvärr måste jag ta bort allt idag då jag inte får jobba med nagellack, men tror säkert att det sitter över en vecka. 

Stor tumme upp från mig, billigt och bra är ju favvokombon nummer 1 för en som sparar varenda möjliga peng till resor efter studenten. + även för utbudet av många olika, väldigt fina färger, jag valde en nude variant som heter ​Milky Tea​.

Gillar

Kommentarer