Mösspåtagningen

Sorry för sämsta uppdateringen på senaste tiden, har så så mycket som händer i mitt liv just nu vet inte var jag ska ta vägen. Igår var det i alla fall mösspåtagning för alla studenter och jag hade så kul. Vi var i skolan 9:30 för att officiellt sätta på oss mössorna sedan åkte klassen och halva skolan in till Josefinas ute på Djurgården. Vi var framme vid 11 och festade vidare i sju timmar fram till klockan 18. Det var så underbart väder, så många människor man kände och i slutet najs dansmusik. Känns helt underbart att ta studenten om cirka 40 dagar. Efter Josefinas åkte jag hem en snabbis, åt middag och försökte vila upp mig i nån timme innan jag åkte till stan igen för att gå på premiären av klubben sommar. Var lagom trött efter en denna dag, men kul var det.

Gillar

Kommentarer

Onsdag

Hej hopp! Sov ut så länge som möjligt idag efter gårdagens lyckade skiva. Blev inte jättemycket sömn dock då jag trots allt behövde åka till skolan. Har varit en riktigt skön dag idag. Fått en hel del saker gjorda samtidigt som jag haft tid till att ta det lugnt. Ni vet sånna dagar som bara flyter på i lagom takt? På bilderna ovan ser ni mig, Kungsträdgården under nattid och en fin solnedgång under en promenad, utifall att någon undrar.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Sunglasses

​Solglasögon - HÄR

​Här är lite bättre bilder av min nya solglasögon. Har tidigare bara haft mina rayban aviators men har nu utökat min samling till hela tre stycken. Mycket roligare att kunna variera. Dessa kan jag dessutom ha till stranden om man inte är lika rädd om dem. Jag älskar solglasögon främst för att det blir ett så fin sätt att få håret bort från ansiktet. Jag har ALLTID håret bakom öronen vilket är jättetråkigt, men med solglasögon blir det mycket snyggare. 

  • Postad i: New in

Gillar

Kommentarer