31 maj

Vilken jobbig men rolig dag jag har haft. Har stressat fram och tillbaka från klockan 07:00 till 19:00 ungefär. Började dagen i skolan med betygssnack och skräckfilm. Betygen sätts på fredag så allt vi gör är att prata betyg eller eventuellt inte ha någon lektion alls. Är i skolan ca en timme per dag. Därefter åkte jag till ett sommarjobbsmöte hos stadsdelsförvaltningen för att skriva på mitt avtal. Sedan hem slänga i mig lunch och vidare mot stan för ytterligare ett möte, men denna gång på Reklam-byrån jag då ska jobba på under tre veckors tid. Ska bli så kul att få se hur det går till på en reklambyrå på riktigt då jag faktiskt delvis är inne på att utbilda mig till något inom den branschen. Sedan sprang jag runt som en galning på stan för att leta studentpresenter, men allt jag sökte verkade vara slut tyvärr. Och nu är även jag helt slut, har inte gått upp vid 6 på jag vet inte hur länge och det märks verkligen. Mina ögonlock är redan tunga och trötta. Lär spendera resten av kvällen ute på balkongen som badar i kvällssol och kolla på en bra film samtidigt.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Balen 28 maj

I lördags kväll / natten till söndag var det som sagt dags för studentbal. Så här såg vi ut innan vi åkte vidare mot München Bryggeriet, alla man träffade var så så fina <3 Kvällen bestod senare av massa tal, BLG-pepp, sång, dans och skratt. Jag, Julia och Tora promenerade hem vid kvart över fyra och det var ljust ute och fåglarna kvittrade. Svensk sommar <3

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Somrig frukost och kommande studentbal

​En speciell dag kräver en bra start. Bananpannkakor med mango, jordgubbar, honung och kokos är definitivt en sådan. Och varför är denna lördag speciell? Jo, idag är det äntligen dags för studentbalen. Pepp! Jag har hållt på och fixat hela dagen, duschat av mig överflödig spraytan, lockat håret, målat naglar osv. Snart ska jag åka mot Mikaela där jag och några tjejer i klassen ska fixa det sista tillsammans innan vi åker gemensamt till balen. Vädret är inte riktigt på vår sida men jag är helt säkert på att det kommer bli en superbra kväll ändå. Så taggad! 

Gillar

Kommentarer