Last week

Medan jag sitter och jobbar över hela kvällen får ni se dessa bilder från en mysig middag förra veckan. Pizza utomhus är en typiskt bra sommaraktivitet. Ikväll har jag inte lika trevligt tyvärr, jag måste öva och fixa inför jobbet imorgon då vi ska hålla en presentation inför 100 pers och pitcha vår idé. Nervöst? Svar ja

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

En sommarlista

Mina planer för sommaren: Slutar jobba från och med den 4:juli och då åker jag direkt ut till landet med Alva och Julia. Där ska vi ha mys, prata, bada och äta gott. Därefter är sommaren rätt oplanerad. Det blir nog en resa med familjen och kanske en med kompisar, men vi får se. Ska i alla fall njuta till max, bada mycket, hänga med roliga människor och försöka att inte stressa.

Hur länge ska du vara ledig? Från 4 juli som sagt till obestämd tid. Eller ja, jag jobbar fortfarande helger och kvällar på Max då och då men försöker byta bort alla pass i juli åtminstone.

Vad ser du mest fram emot? Att ha tid till saker jag inte hinner med annars. Att ta dagen som den kommer utan att stressa. Och såklart alla härliga sommardagar vid vattnet.

Vad kommer du köpa inför semestern? Har redan spontanshoppat en hel del på sistone, ett linne, några klänningar, en kjol osv. Men sommarkläder behövs fortfarande mer av, helst kjolar och bikinis.

Kommer du bli brun? Om jag åker utomlands ja annars nej troligtvis inte superbrun, men en kan ju alltid hoppas.

Vad kommer du äta? Jordgubbar, glass, vattenmelon och en massa grillat.

Vad kommer du dricka? Fräscha juicer och smoothies, något glas vin på en uteservering, en svalkande läsk och massa vatten.

Vad kommer du ha på dig? Helst barbent varje dag om vädret tillåter, det vill säga klänningar, kjolar och short. Och badkläder såklart.

Det här lyssnar jag på i sommar: Målet var att lyssna på sommarpraten varje dag men det har redan fallerat. Annars lyssnar jag på bra musik och mina favoritpodcasts.

Vad oroar du dig för? Att sommaren ska ta slut för snabbt

Hur vill du minnas sommaren i september? Som en perfekt start på ett nytt steg i livet.

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

Midsommarhelgen

Traditionellt midsommarfirande med släkten avslutades med en god grillad middag runt 8-tiden.

Sedan fick jag skjuts med båten över till fastlandet, hoppade på en buss och mötte upp Julia för att åka till Norra Lagnö.

Hur fint? Vi var tvungna att stanna och ta lite bilder, vad annars? Hur fin är inte Julia?? Efter lite photosession mötte Teo oss och vi gick mot Aron och midsommarfesten.

Hade en jättebra kväll, allt var så bra uppstyrt med danstält, rökmaskin och hela köret. Plus att tomten de bodde var så fin. Synd att jag inte tog någon bild vid bryggan eller så.

Fin soluppgång runt klockan 5 under vår promenad på väg hem till Teo.

Jag, Alva, Julia och Teo gjorde på morgonen efter en somrig frukost ute i solen. Resten av dagen bestod av sol och bad vid klipporna. Det var fantastiskt varmt och för mig kändes det som den första riktiga sommarlovsdagen, så härligt. Tyvärr har jag bara boomerangs och inga bilder från badet, frukostbilden ovan får räcka.

Jag sov kvar en dag till och på söndagsmorgonen åt jag och Teo pannkaksfrukost. Vid 10 blev jag hämtad av min familj och vi begav oss hemåt igen.

Väl hemma spenderade jag min söndag med att sova växlat med att möblera om i rummet.

Har haft en jättebra helg med bara en massa bra människor. Att börja en ny sju dagars-jobbvecka känns ganska segt, hade ju precis fått sommarlovsfeelings.. Längtar verkligen till måndag och ledighet just nu.

Gillar

Kommentarer