Minifrågestund

4 blandade bilder från 4 bra stunder sommaren 2016.

Igår efter jobbet träffade jag Alva på en spontan kvällsfika, supermysig att hinna ses på vardagskvällarna. Idag blev jag ombedd att stanna kvar och jobba tre timmar extra på jobbet så det slutade med att jag har spenderat över 10 timmar på kontoret. Inte mycket mer än så har hänt, haha. 

Tänkte även höra om ni har några frågor ni undrar över? Jag har försökt förbättra mig och svara på kommentarer från senaste tiden, men det var en lucka där under sommaren och våren då många frågor trillade in som jag helt enkelt inte hann svara på.. Har ni några frågor tänkte jag därför att vi kunde köra en liten minifrågestund i detta inlägg.  Kommentera något roligt så ska jag se till att svara på alla frågor samlat i ett inlägg!

Gillar

Kommentarer

Dusty sunset

Här är lite fler av de bilder jag fotade på Julia förra veckan. Kvällsljus gör sig alltid bra på bilder. Ju mer jag fotar nu för tiden desto roligare tycker jag att det blir. Fotade knappt något alls under våren, men nu äntligen har jag fått upp ögonen för det igen, så roligt. Skulle verkligen vilja göra fler fotojobb i höst.

Gillar

Kommentarer

Svartvitt x 3

När jag kommit hem från landet igår förmiddag kom Teo hit till mig. Vi gjorde inget speciellt, vi gick en promenad, spelade kort, åt middag med familjen och tog det lugnt. Fick sovsällskap till imorse (plus sällis till jobbet) så det var ju ett väldigt bra sätt att starta veckan på. Det regnade när jag tog mig till jobbet och lite mer än 9 timmar senare begav jag mig hemåt, återigen i regn. Najs.. Jag är fortfarande inte van vid så långa arbetsdagar och är därför alltid väldigt trött när jag kommer hem. Några veckor till kanske det dröjer sen får jag banne mig ha börjat vänja mig vid mina nya rutiner, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Gillar

Kommentarer