Fredagsmys

8,5 timmars jobb, en mysiga fika med några kollegor, en god paella-middag med familjen och nu är jag redo för fredagsmys. Jag ska kämpa mig igenom jobb både hela lördag och söndag, med en alldeles för hes och trött röst behövs verkligen vila denna kväll. Men vad är väl hösten till för om inte långa middagar och mysiga filmkvällar?

Gillar

Kommentarer

Hej från Teo

Tja tja bloggen. Denna till en början dystra men sedan vackra höstdag startades friskt med ett besök på gymmet för att sedan bege mig mot Sundbyberg för att möta upp Amanda :) snäll som jag är bjöd jag på lunch och vi åt på Texas! Lite tradition från min sida att under gymnasietiden att luncha där så det kändes bra, gott var det också. Väl hemma hos Amanda chillade vi lite först sen gick vi ut och spelade lite fotboll. Jag fick idén att vi skulle göra äpplejuice så råsaftcentrifugen togs fram och äpplen plockades. Det var mysigt och jag har märkt att jag verkligen gillar att laga mat o sådant när jag gör det tillsammans med Amanda!

På återseende /Teo

Gillar

Kommentarer

Second day of the week

Höll på att skriva "måndag", men kom på mig själv med att det faktiskt är tisdag, alltid något ;) Imorgon är jag ledig vilket är så behövligt! Jag ska främst försöka att bli frisk för ja, jag har blivit sjuk igen. Men jag ska även till frisören och klippa mig. Det kommer verkligen i rätt tidpunkt, mitt hår ser ut som ett fågelbo ungefär. Sedan kommer Teo hit och vi ska hitta på något mysigt.

Gillar

Kommentarer