Två fina låtar

Mina två favoritlåtar för tillfället. Har alltid gillar Petters musik, speciellt när han släpper låtar tillsammans med andra artister, i detta fall Linnea Henriksson. Och texten i Magnus Ugglas låt är så fin, och väldigt sann.

  • Postad i: Musik

Gillar

Kommentarer

Träning plus passsta

Första dagen på veckan CHECK. Åkte och tränade efter jobbet. Sprang 5 kilometer och körde crosstrainer i 2. När jag kom hem mumsade jag i mig en stor, härlig portion krämig carbonara. Det bästa i livet sitter ändå i konstrasterna. Har varit slut i både huvud och kropp från och med 05:55, det vill säga all vaken tid denna dag. Kvällen kommer därför spenderas i sängen framför några avsnitt av Gilmore Girls. Gud va mysigt det låter faktiskt.

Gillar

Kommentarer

Adventures are waiting

Som ni alla säkert vet vet vid detta alget ska jag ju åka på en långresa i januari. Detta innebär att jag måste börja tänka på vilka kläder jag ska ha med mig samt hur jag ska packa. Det är faktiskt enklare sagt än gjort. Först och främst måste jag köpa mig en ordentlig ryggsäck. Sedan är det detta med kläder. Dels vill jag inte ha för värdefulla kläder ifall de blir slitna, stulna osv. samtidigt som jag självklart vill ha sköna, fina och funktionella plagg. Inte för varma, men samtidigt ganska varma då det kan vara kallt i Nye Zeeland. Ja, ni hör ju.. Jag tänker mig att en funktions T-shirt som denna skulle passa perfekt. Sött att dra på sig under resetillfällen. Skulle även behöva en tröja utfall kvällarna är kalla, man vet aldrig. Jag hittade massa bra plagg på Engelbert-Strauss.se, de har en massa bra fritidskläder likt dessa. Tips för er som ska ut och resa!

På tal om resor och annat roligt så har jag inte berättar för er att jag jättegärna vill åka och bestiga Kebnekaise. Planen var först nu i höst, men det blir nästa år istället. Tänk att bara få vara ute i naturen, se allt vacker och bara stänga sig ute från vanliga livet en stund. Jag älskar verkligen att vara ute i naturen och göra olika saker, mår så bra av det. Oavsett om det är att plocka svamp, ta promenader, åka skidor eller varandra. Visst är det härligt? Behöver som sagt bara lite nya friluftskläder, sedan är jag redo för nya äventyr.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Gillar

Kommentarer