Onsdag sista november

Att vara ledig igår, ha sovmorgon till 12:45 idag och vara ledig imorgon känns så lyxigt. Ska ju jobba hela helgen så jag försöker njuta för fullt. Det känns verkligen som att man får sitt liv tillbaka när man äntligen är lite ledig igen. Har lovat mig själv att inte alls jobba lika mycket i vår som jag har gjort nu. Är ju upptagen på grund av jobb från 07:00-18:00 i princip varje dag.

Anyway, hur sjukt att november tar slut idag? Har inte detta varit den absolut snabbaste månaden denna år? Tiden har bara flugit förbi. Inte mig emot dock, i december händer massa roliga saker: jag ska fira Alva so fyller år, jag ska ha julbak och julfix en hel helg, jag åker till Sälen för en skidweekend, det är julafton, julledighet och nyårsafton med mer. Längtar så mycket!

Gillar

Kommentarer

London

Dag ett i London regnade det och vi var inne på Harrods, shoppade och åt en väldigt mysig middag. Tog däremot inga bilder med kameran så vi hoppar rätt in på dag två istället.

Solen sken och vi tog oss ut på en promenad genom Hyde Park. Trots tidig morgon var flera människor uppe och tränade, rastade hunden och så vidare. Så mysigt.

Vi gick genom parken mot Notting Hill.

Sjukt bekväm framför kameran haha...

Oftast ser det ut så här när någon ska fota mig.

Gillade verkligen Notting Hill, så mysigt område. Att strosa runt där en söndagsförmiddag med någon man gillar kan aldrig slå fel.

Teo tyckte så här om min Gingerbread latte från Starbucks haha.. Kan hålla med om att den inte var supergod faktiskt. Gillade inte pepparkaksklumparna mitt i allt...

När klockan började närma sig 12 begav vi oss mot hotellet igen. Vi skulle nämligen mötta upp Alma som pluggar i London.

Men först lite töntiga höstbilder såklart.

Häftig konst på vägen hem.

När vi hade mött upp Alma åkte vi först och kollade på hennes universitet. Så roligt att få se och höra om hur det är att plugga i London. Efter rundtur där åkte vi vidare till Camden Market. Det var fint men proppfullt med folk exakt överallt. När vi väl kom fram var vi superhungriga och tog första bästa lunch - mexican burritos, turligt nog var de väldigt goda.

Sedan sa vi hejdå till Alma och åkte tillbaka in mot city.

Vi turistade lite vid London Eye och Big Ben.

Sedan åkte vi till Oxford Street shoppade lite sista minuten innan butikerna stängde och åt sedan en asiatisk middag. Sedan åkte vi hem till hotellet, köpte choklad och kollade på film i sängen.

Dag tre började med en supergod brunch på Wrangler & CO. Jag hade underskattat avståndet dit så vi behövde gå i typ två timmar, haha.. Men när maten kom var det lätt värt mödan.

Sedan ägnande vi hela eftermiddagen åt shopping. På bland annat primark som ni ser, hehe.

Vid fem-tiden gick vi tillbaka mot hotellet och jag var ledsen över att resan redan var slut. Efter att knappt hunnit med bussen till flygplatsen och sedan nästan missat planet som kom vi till slut hem igen till min säng klockan 02 på morgonen. Tack och hej för denna gång London.

Gillar

Kommentarer

My new baby Sony A6000

Alltså kolla hörrni!! Jag har köpt en ny kamera!!
Jag har länge funderat på att köpa en nya kamera inför resan då jag inte vill släpa med mig min tunga systemkamera. Fick feeling under lördagen och googlade runt en massa och hittade då denna kamera som har fått toppbetyg överallt. När den dessutom var nedsatt med 1600 kr på black friday var jag tvungen att slå till. Fick ge 5400 istället för 7000, vilket kap va.

Nu kommer jag att kunna ha med mig en bloggkamera (och kanske vloggkamera??) var jag än går. Så najs ju!

Gillar

Kommentarer