Veckans sista dag och årets näst sista

Idag hade jag en väldigt rolig dag på jobbet, jag skrattar så mycket med mina kollegor. Även fast arbetet är långtråkigt gör det så mycket med härliga kollegor.
Så himla tråkigt att de ska byta team nu vid årsskiftet. Jag har bara en vecka kvar dock, men ändå..

Efter jobbet mötte jag upp Agnes och Olivia på en fika. Agnes pluggar i Linköping och Olivia i Miami så det var väldigt mysigt att ses igen efter en lång tid.

Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på film, trots en bra dag så blev jag på dåligt humör. Är inte det typiskt? Aja, det är bara gå och lägga sig tidigt och göra morgondagen till ett bra avslut på 2016.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Mitt 2016 part 1

JANUARI

Jag invigde 2016 med middag hemma hos Alva och sedan nyårsfest. Jullovet (herregud vad underbart att ha jullov känner jag nu..) spenderade jag sedan med att åka skridskor med Oliva och Agnes, tränade, jobbade mycket på MAX, spelade badminton med Julia och Michelle samt filmtittande bland annat. Resten av månaden la jag ner mycket tid på UF, gick på födelsedagsfest och jobbfest, sov över hos kompisar, åt middagar samt förundrades över hur det endast kunde var en enda termin kvar.

FEBRUARI

Februari var en liten ojämn månad, jag var delvis sjuk och ottaggad på livet samtidigt som jag ibland var på superhärligt och bra humör. Redan i februari skrev jag att jag längtade till våran resa, då var det nästan ett år kvar.. Det som förgyllde denna månad var bland annat älvsjömässan med Nutellafellas, firade Viola, hade en utgång med klassen, gick till frisören, tränade mycket, hade en jättemysig och behövlig middag med Alva, träffade Emma på en fika, skrev klart gymnasiearbetet, fotade Olivia och så avslutade jag månaden med att åka till Champoluc. De första dagarna kom det flera meter snö varje dag och vi åkte i en massa härlig lössnö.

MARS

I början av Mars var jag fortfarande i Champoluc, vi fick några otroligt fantastiska skiddagar med strålande sol och bra backar. Åt en massa god genuin italiensk mat gjorde vi också. Vår favoritrestaurang var ett pyttelitet ställe med endast 5-10 bord. Varenda pastarätt behövde beställas utav två personer då de lagade pastan på beställning. Mums. Annat som hände var att jag var sjuk två gånger, åt goda frukostar, tog en första springtur utomhus, jobbade på MAX under mellodifestival-rushen och fick påsklov.

APRIL

En av topp månaderna detta år for sure, SÅ mycket roligt som hände. Var på riktigt bra humör denna månad, jag sprang runt hemma i min studentmössa och dansade till hög musik trots en massa plugg och jobb att göra. Den 5 april hade jag och min klass vår studentskiva med temat Heroes vs. Villians. Hade så himla roligt den kvällen: middagen, Magdas uppträdande, nomineringarna och att ha alla ens kompisar samlade på samma uteställe, kan inte bli annat än bra. Den 11:e april åkte jag och 130 andra treor från blackan till Bryssel i 8 dagar. Bäst veckan - så mycket knäppt och roligt som hände, och jag bodde dessutom med tre världsbra tjejer. När jag sen kom hem träffade jag Teo för första gången bara vi, utanför fest-tillfällen. Jag gick sen på en hel del skivor och månaden avslutades med roligaste mösspåtagningen och dagsfesten på Josefinas som höll i sig ändå till kvällen.

Gillar

Kommentarer

Best nine

Kul att se mina mest gillade bilder på instagram: lite selfies, studenten, resor och en frukostbild. Totalt 41 bilder blev det. Om några veckor lär mitt flöde se helt annorlunda ut stränder, fantastiska vyer, nya människor och förhoppningsvis mycket mer uppdatering.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer