Phi phi Islands

I förrgår anlände vi äntligen till Ko phi phi. Det blev 1,5 dygn med hemsk resa från norra Thailand ner till södra, men det känns så skönt att äntligen vara här. Jag mår nu bättre, men tyvärr har Alva blivit sjuk. Längtar tills vi alla är friska och krya!

Igår hade jag och Julia våran första heldag på stranden. Det är så otroligt fint här, vattnet är kristallklart och bergen runt omkring är väldigt vackra. Vi brände oss dock en hel del så idag ligger vi mest i skuggan. Vi här även lyxat till det med att bo på hotell i tre nätter nu. Det känns så skönt att ha rena sängar, handdukar och hos frukost. Om alla känner sig piggare i kväll så ska vi testa på utelivet här.

Hoppas ni har det bäst!

Gillar

Kommentarer

Värsta dagen

Dag 11 såg ut att börja bra med frukost på vårat mysiga lilla hostel. Värden gick upp jättemycket tidigare för att hinna laga frukost till oss <33 bo på Nine Hostel om ni är i Pai!

Tyvärr visade det sig att resten av dagen var bland de värsta i mitt liv. Efter bussresan i tre timmar till Chiang Mai så åt vi lunch och jag började må riktigt illa. På flygplatsen så förstod jag att jag blivit magsjuk/matförgiftad. Mådde så extremt dåligt och var nära på att bryta i hopp ett antal gånger. Att vara på en flygplats med två olika försenade plan var ingen höjdare. Ville bara hem till min egen säng.. Men dagen tog till slut slut och vid 03 på morgonen därpå kom vi äntligen fram till vårat hostel i Krabi.

Gillar

Kommentarer

Dag 9, sol och bad i Pai

Jag saknar min frukostar hemma så extremt mycket. Så när vi kom till Pai och insåg att här har vi chansen att hitta bra frulle, ja men självklart så lyckade vi till det. Jag beställde in en supergod gröt, en mango smoothie och sedan delade vi alla på en avokado bagel. Mums var det.

Resten av dagen spenderades på ett poolområde där alla backpackers som ville sola och bada hängde. Det blev första solningen för denna resa och det behövdes verkligen. Här låg vi i flera timmar och lyssnade på pod, läste, skrev dagbok och badade.

Efter orimmad tillbaka till hostel och en uppfriskande dusch så begav vi oss tillbaka mot staden. Där åt vi streetfood som blivit våran nya favvo: vårrullar, kokospankakor och nudelsallad.

Gillar

Kommentarer