Snapshots

Senaste bilderna knäppta med med mobilen, både från ön brac och ön hvar, där vi befinner oss nu. Igår tog vi färjan hit som tog ungefär en timme. Hvar town är en mycket mer välbesökt och livlig stad än bol som vi bodde i förut. Det är kul att uppleva båda! Idag har vi bara legat vid några klippor hela dagen, lyssnat på ljudbok, läst bok och badat. Ikväll ska vi ut och äta middag (det finns så många mysiga restauranger i gränderna här!) och sen troligen möta upp några kompisar som också är här och gå ut och festa med dem.

Gillar

Kommentarer

Life in Croatia

Heeej fina ni!! Vi har det helt underbart här på Kroatien, det är så himla vackert här! Jag var lite tveksam att åka hit med tanke på att det är stenstränder och jag gillar mer sandstränder. Men oj vad glad jag är att vi åkte hit. Vattnet är klarare och mer turkost än alla andra ställen som jag varit i Europa. Idag hyrde vi moppe och åkte runt ön Brac, som vi har bott på senaste två nätterna. Vi åkte upp till bergen och sen ner till en liten mysig by. Där hittade vi det finaste vattnet och stenbryggor som vi fick helt för oss själva. Att dyka ner i vattnet i den stekande solen var ganska najs. Här ovan har ni bilder från idag samt igårkväll när vi gick ner till hamnen här i Bol.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Going to Croatia

Idag åker jag och Teo äntligen till Kroatien. Jag fick ju hela resan i födelsedagspresent utav honom så jag har endast vetat om i drygt en månad att vi ska åka, men har hunnit längta en hel del ändå.. Är så taggad på en drömmig semester med min favorit person. Åka moppe runt på Kroatiska öar och upptäcka stränder, gå kvällspromenaden längs hamnen, spela kort på balkongen, äta goda middag och gå ut och festa med kompisar som är där. Vi landar i Sverige igen den 4 augusti, men jag lovar er att det kommer massa inlägg med härliga semesterbilder innan dess. Puss och kram!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer