Boende och sånt

Har jag berättat för er hur jag ska bo i Uppsala? Tror faktiskt inte det. Jag och min kompis Sofie ska hyra varsitt rum av en annan student på Uppsala Universitet. Han har lyckats få tag i en studentlägenhet, en 4:a och hyr alltså ut två av rummen. Tror det kan bli superkul att bo tillsammans, framförallt i början när man inte känner så många jättebra. Mindre ensamt liksom. Men självklart är väl målet att hitta en egen liten lägenhet och få inreda den precis som jag vill. Scrollade igenom Pinterest och hittade massor av inspo med hur man kan inreda en liten etta. Visst ser det mysigt ut?

Gillar

Kommentarer

Första dagen på något stort

Solnedgång i Kroatien

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min allra första dag på universitetet. Idag ska jag sätta mig på tåget till Uppsala, vandra in på ekonomikum, gå på min första föreläsning, träffa min klass, träffa faddrarna inför nollningen - allting för allra första gången. Läskigt och nervöst, såklart, men också spännande och förväntansfullt. Hur ska följande tre, kanske fem, åren att bli? Blir det som jag trott? eller blir det bättre? sämre? Det återstår att se.

Gillar

Kommentarer

Dagens locations

Idag har jag hängt med Teo hela dagen. Vi har bland annat målat, ätit hallongrottor, tagit en 2 timmar nap och hängt på följande platser:

Vi cyklade hit till närmsta äng

och hängde på lyktstolpar lite casual

Även hit åkte vi för att fota lite. Obs att vår sida av vattnet var finare än motsatta sidan som bara bestod byggarbetsplatser.

T.ex så här fint. Var tvungen att smygfota det här paret vid bryggan, för visst såg det fint ut?

Och så avslutar vi med en liten sneakpeak på vad som komma skall..

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer