I studentlivsbubblan

Hej hörrni! Jag önskar att jag haft mer tid till att blogga än vad jag haft. Vi är överrösta med massor av plugg samtidigt som jag vill vara med på så många aktiviteter som möjligt. Jag lever i en liten bubbla här. Längtar så till den 6:oktober då tentan är gjord och till den 20:e oktober då essän och uppsatsen inlämnad. Då är första perioden av universitetet avklarad och jag har förmodligen hunnit komma in i rutiner igen. Men, under tiden jag inte bloggar har det hänt en massa roligt. Detta har jag haft för mig:

Förgyllt plugget med goda mellanmål...

Varit en sväng i Stockholm och grillat hamburgare hemma hos Aaron..

Åkt på söndagsutflykt med Teo..

Gått på gasque på Stockholms nation. (Fun fact: på väg till förfesten börjar det spöregna som aldrig förr och jag som varken har paraply eller bra jacka blir helt dygnsur. Hemma hos Evelina får jag byta om till morgonrock medan Bianca hörfönar min klänning torr och jag själv fönar och lockar om hela håret i racerfart)

Här är några av mina kära lagkompisar från Team festivals

Och slutligen en bild från taco/pluggkväll med Bianca och Sandra

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Recceveckorna so far

För er som funderar på att plugga i Uppsala eller som bara är nyfikna, så tänkte jag visa lite bilder på veckorna som har gått. Här ovan är bilder från tre olika tävlingar och utöver detta har vi ju massa event varje vecka. Ikväll ska vi exempelvis på pubrunda vilket är tävling nummer fyra.

Igår var jag på min första sittning, då med Stockholms nation, och jag är inte besviken. Vi började redan vid 15 med en massa lekar och tävlingar. Det var dessutom första gången man fick chansen att prata med folk från andra program. Hade en så rolig kväll! Fördelen med att börja festa redan vid 15 är att man kan känna sig nöjd redan vid 23. Då cyklade jag och Sofie hem och somnade gott.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Här bor jag

Här i Uppsala bor jag cirka 20 minuter med cykel från centrum (15 min till skolan). Det är ju inte alls långt i Stockholmsmått, men i Uppsalamått är det ändå en liten bit. Fördelen med detta är dock att jag bor två minuter från naturen. Precis bakom våra hus finns självodlingar, boulebanor och parker där folk har picknick. Korsar jag vägen och går i några minuter till kommer man till hästhagar och vandringsleder i skogen. För mig som passar det helt perfekt. När jag springer/ tar en promenad gör jag det helst inte i stadsmiljöer.

Idag har jag haft en superovärd föreläsning och jobbat lite tillsammans med min basgrupp. Därefter har jag handlat, lagat mat och diskat, sysslor som numera är en väldigt stor del av min vardag.. alldeles strax ska jag bege mig mot skolan igen för att träffa laget och öva inför vårat spex på onsdag.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer