Listan om 2017

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut? JA! Detta år måste varit året då jag gjort de allra största förändringarna i mitt liv. Jag lämnade Sverige i 3,5 månader och hade en vardag som bestod av bad, god mat och bra umgänge. Bästa resan jag gjort. Och där gjorde jag ju massor av aktiviteter jag aldrig gjort tidigare, till exempel dyka, hoppa fallskärm, surfa, klättra i en grotta.. Under hösten hände ju ytterligare en stor grej: jag flyttade hemifrån! Åker ju visserligen hem ganska ofta, men jag bor nu mera och är folkbokförd i Uppsala. Med det kom ju även att jag har börjar studera på Universitetet.

Vilka platser besökte du? Oj, så många att jag inte ens min tyvärr, men om vi begränsar oss till länder blir det: Thailand, Indonesien, Singapore, Australien, Nya Zeeland, Kroatien, Marocko.


Vad var din största framgång 2017? Hmm.. Jag vet inte riktigt vad jag har lyckats åstadkomma prestationsmässigt. Men något jag var sjukt orolig för innan jag började på universitetet var hur jag skulle klara plugget, hur jag skulle lära känna nya vänner, skulle någon tycka om mig osv? Och i nuläget så är jag stolt över mig själv att jag faktiskt övervunnit min blyghet och har lyckats skapa mig vänskapsrelationer jag vill ska hålla livet ut. Och pluggmässigt har jag fått högsta betyg på alla kurser hittills vilket jag också är stolt över.

Bästa köpet? Alla flygbiljetter!!

Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor! Mina kompisar, min familj, min pojkvän, nya bekantskaper, nya upplevelser.

Och ledsen? Ja, alldeles för ofta under hösten tyvärr. Gått igenom helt nya känslor som jag har haft svårt att hantera..

Bästa matupplevelsen? Oj, har ätit så mycket gott i år, här nedan är några favvisar: när vi åt svensk tacos på ett tak i Nya Zeeland efter asiatisk mat i flera veckor <3, drömmiga frukostar i Sydney och värdelns godast hamburgare som åts en solig dag i ett hastigt Queenstown.

Vad gjorde du på din födelsedag? Det var dagen efter midsommarafton. Jag vaknade upp hos Teo som kom med frukost på sängen. Sen minns jag inte vad vi gjorde under förmiddagen, men vid lunch mötte jag upp mamma och pappa för en brunch på Berns Asiatiska. På kvällen firade vi med vänner och släkt.

Är det något du saknar år 2017 som du vill ha år 2018? En inre ro.. Eller ja, jag vet inte hur jag ska klassificera det. Men under hösten har jag varit sjukt stressad och haft otroligt höga prestationskrav på mig själv. Jag vill göra allt och jag vill göra det bäst. Lite mindre av detta 2018 vore skönt.

Nyårslöfte? Inte vara för hård mot mig själv, släppa på mina strikta regler och begränsningar. Le mer!

Tack till alla som varit med och förgyllt mitt år. 2017 är definitivt ett år jag kommer minnas för alltid. Trots en hel del dåliga perioder under året så väger alla positiva saker som hänt upp för det mesta. 2017 var ett bra år men idag känns som en perfekt nystart, jag ser också fram emot 2018 och jag ska lämna mycket bakom mig som jag hoppas kan stanna i 2017.

Gillar

Kommentarer

Winter land

Här är några bilder jag tog där jag bor i Uppsala innan jag åkte hem till Stockholm. Lite snö var det i alla fall. Och väldigt mycket mer snö om man jämför med hur det ser ut utanför mitt fönster här hemma i Stockholm.. Jag vill också ha snö..

Igår efter jobbet åkte jag direkt ut till Värmdö och hem till Teo. Han hade lagat middag och fixat mysigt. Vi hade en riktig myskväll med film och egengjord bananglass (så gott). Imorse åt vi en lång frukost innan jag skjutsade honom till jobbet. Mina egna planer för dagen är först och främst lite träning och sedan ska jag börja småfix mig inför morgondagen, tvätta håret och allt sånt. Ikväll ska jag träffa min kära faddervänner och redigera vår fadderfilm.

Gillar

Kommentarer

Standardfrullen i mellandagarna aka julmackan

God morgon! Julmackan med vörtbröd, julskinka och senap är fortfarande favoriten för min del. Får se hur många jag hinner äta innan jag tröttnar. Men bara för att man endast äter julmat en gång om året vill jag alltid proppa i mig så mycket som möjligt så jag står mig till nästa år, haha.. Till mackan åt jag en portion med gröt, juläpplen, apelsins, hallon, skummad mjölk och en stor klick jordnötssmör.

Idag väntar ännu en dag med jobb. Jag var helt slut igårkväll när jag kom hem från jobbet. Mellandagsrean gör folk galna. Förhoppningsvis är det lite lugnare idag så att jag har en aning mer energi när jag kommer hem. Förutom det har jag inga andra planer för dagen.

Gillar

Kommentarer