Min helg i Loftahammar

Helgen har spenderats här: i Loftahammar på Gustafs landställe.

Inför lunchen på lördag tog vi båten och åkte ut till en ö cirka 40 minuter bort. Tyvärr var vädret inte det bästa och båtturen blev betydligt mer skakig (och blöt) än vi trodde. Men till slut kom vi fram till det mysiga lunchstället. Jag åt en varmrökt lax med potatissallad.

Mulet men fint!

Sedan spelade vi paddel och efter middagen mötte vi upp Axel och Philip för kortspel.

På söndagsmorgonen spelade vi tennis och jag hjälpte Gustaf att spela in hans fadderfilm.

Sen blev det ett dopp i havet och en god lunch innan bilen rullade hem mot Stockholm igen.

På kvällen åt vi middag med mina föräldrar och sen tog jag och Gustaf en promenad med Stella.

Hehe mycket bilder på Gustaf och få bilder på mig själv från denna helg, som vanligt haha. En väldigt bra och mysig helg har jag i alla fall haft.

Gillar

Kommentarer

Middag i Västervik

Den här fina passerade förbi mig utanför fönstret när jag satt på bussen på väg till Västervik igår. Jag var ordentligt trött efter veckan och försökte passa på att sova, men det gick sådär. Lyssnade på musik och kollade på youtube för att underhålla mig själv så länge.

Vid 21-tiden bar jag framme vid Västervik och där mötte Gustaf upp mig vid busstationen. Sedan gick vi genom staden ner mot vattnet till restaurangen där resten av familjen + familjekompisar satt och åt middag.

Skulle publicerats igår morse!

Gillar

Kommentarer

Uppsala-häng i Stockholm

Fina Lina och Ida till vänster, och en skymt av Elin och Evelina till höger.
Lisa, Victoria, Sandra och Lina, riktiga glädjespridare!

Igår fick jag äntligen träffa några av alla saknade tjejkompisar från Uppsala! Vi var ett gång på 8 pers som möttes upp på Urban Delis takterrass för AW lite drinkar. Har aldrig varit där förut, men riktigt bra ställe var det, så skönt att det dessutom inte var fullproppat med folk. Hälften av gängen bor kvar i Uppsala under sommaren så de tog tåget hit över dan medan jag, Sandra och Elin bor och jobbar i Stockholm under sommaren. Så himla kul att träffa alla igen, speciellt eftersom jag inte kommer spendera höstterminen tillsammans med dem.

När klockan passerat sju gick vi ner till restaurangen där vi hade bokat bord. Jag tog en råbiff med pommes som var god, samt en ginger beer som var väldigt god.

Under middagen anslöt även Hanna och Katta (visst var dem så somriga och fina i sina hårband!) och lagom till solnedgången var vi klara. Då sprang vi upp till talet igen för att titta på den fina utsikten.

Hoppas verkligen kunna hänga några dagar i Uppsala mellan att jag slutat jobba och innan jag åker till Bali!

Gillar

Kommentarer